Kaamilaaa
Fanka BB :)
Zdrowka [emoji8] i trzymaj sie [emoji8][emoji8] a lekarz to cie chyba niepotrzebnie nastraszyl bo skoro dzidzi tętno wynosi 120 to jest dobrze [emoji8] granice to 110-150 [emoji6]Hej dziewczyny nie było mnie parę dni.. choroba mnie pokonała zapalenie krtani kaszel duszący... dzisiaj ciut już lepiej jeszcze pokasłuje od czasu do czasu... Ale od rana zaczęłam plamić dzwoniłam do swojego lekarza kazał dalej brać leki i leżeć ze względu na tego krwiaka ale z każdą godziną coraz więcej krwawić zaczęłam i skrzepy się pojawiły odrazu w auto i do szpitala a tam taka znieczulica Pań pielęgniarek... Takie głupie pytania zdawała... ehh Że ciśnienie mi skoczyło odrazu 150...lekarz zrobił usg fasolek jest tylko pow że serduszko za słabo bije 120...zarodek ma 6 tyg, a ja jestem 7tyd2d po krwiaku nie ma śladu i nie wie skąd krwawienie kazał trzymać kciuki w środę mam u swojego lekarza wizytę zobaczymy czy fasolek się utrzyma
Nasze wielkie tajemnice moze nie [emoji6] ale jak ktoras chciala by napisac cos bardziej osobistego, wrzucić zdjecie swoje, dzieci czy golego brzuszka to raczej lepiej robic to w watku zamknietym bo nie wiesz, kto to czyta[emoji57] i na pewno nie sa to same kobiety w ciąży czy starajace sie [emoji57]A myślicie że wchodzą tu osoby nie będące w ciąży żeby poznać "nasze wielkie sekrety? Wątpię, mogą czytać mamy pewnie czerwcowe a po ptostu nie pisac. Wątpię żeby ktoś nie w ciąży w ogóle tu zaglądał.
Pewnie ze tak [emoji1] opowiedz nam cos o sobie [emoji8]Cześć dziewczyny
U mnie termin według ostatniego usg to 12.06
W związku z tym poszukalam na forum i znalazłam wasz wątek mam nadzieje ze mnie przygarniecie
No i właśnie...wyciąganie czegoś na inne wątki, strony (typu bekazmamus itp...) na prawde sie zdarza i to wcale nie jest fajne [emoji53]Ja też nie jestem za tym żeby już teraz zamykać forum, poza tym chyba nawet jeszcze nie można by było. Myślę, że przyjdzie taki czas, że będziemy chciały stworzyć zamknięty wątek, ale na bb działa to tak że będzie stworzony po prostu nowy zamknięty, a przynajmniej kiedyś tak było. Dziewczyny ja też nie podejrzewam nikogo o źle intencje, ale przy pierwszej ciąży się spazylam, bo po kilku msc różne dziwne rzeczy wychodziły czy to na naszym wtedy wątku czy na innym.
Wlasnie, to dla mnie tez takie dziwne...wpada ktos na watek na jakims forum i od razu propozycja grupy na fb...Czesc wam z nad kawusi wchodze i czytam i piekne wiadomosci. Dziewczyny super ze wizyty udane.
Co do grupy na fb z calym szacunkiem dla dziewczyny ktora to napisala ale ja niegdzie nie dolaczam bo po 1 mozna tu otworzyc zamknięty wątek wystarczy ze zglosze aniaslu ze tego chcemy a po drugie dziewczyna ktora to zaproponowala napisala 1 post i od razu chce tworzyc grupe nie dajac sie najpierw poznac. No sorry ale to nie dla mnie.
A jesli o grupe na fb chodzi to przeciez takie ciążowe na dany miesiac tez istnieja, mozna wyszukac i dołączyć [emoji6]
Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo [emoji8][emoji8][emoji8]Hej dziewczyny , ostatnio rzadko jestem ale psychicznie już nie wytrzymuje , wczoraj kolejne usg miałam , lekarz stwierdził że ciąża jest albo tydzień młodsza albo źle się rozwija ... W następny czwartek mam po raz kolejny iść na usg .... Jestem już załamana.
Ja jestem jak najbardziej za [emoji4]Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Dzien dobry [emoji257] ja juz wstalam bo sasiedzi od 7 sprawdzają nowy zestaw głośników....[emoji45] a moich facetow nic nie budzi [emoji23] śpią dwa susly razem u nas w sypialni [emoji23]