Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jak dla mnie taki tekst od lekarza jest nie do przyjecia. Dobry lekarz zbada dokladnie i grubość brzuszka nie bedzie dla niego problemem.A przypomniało mi się, że pracowała ze mną dziewczyna. Byla akurat w ciąży jakos 4 miesiac. I chyba miała usg prenatalne, ale nie mogła poznać płci bo lekarz nic nie widział bo ma za "grube powłoki brzuszne". No miala spory brzuch, myślałam że ona juz odchodzi do porodu, i bylam w szoku jak powiedziala ze to 4m dopiero. Ale wtedy się nie znałam, nie byłam doświadczona w tych tematach
I tak się zastanawiam jak to będzie, bo sama teraz miałam brzuszek przed zajściem, nie jakiś opasły, ale opietych raczej ciuchów nie nosiłam.
Czy fałdki na brzuszku mogą przeszkodzić w usg prenatalnym?
Biedna ty z tymi wymiotami [emoji20] mam nadzieje ze niedlugo ci przejdzie [emoji8]Witajcie dziewczyny. Ja dziś rozpoczęłam dzień od wymiotów, zanim zdążyłam cokolwiek zjeść... Szczerze jestem w szoku że dalej mnie trzyma bo to już 9+3... W poprzedniej ciąży w tym czasie czułam się o niebo lepiej, a teraz od piątego tygodnia już się męczę.
Asiakk trzymam kciuki za ciebie kochana, będzie dobrze! W końcu różnica to tylko tydzień, fasolka nadrobi!
Co do wątku zamkniętego to jeszcze za wcześnie bo sporo dziewczyn dopiero dołączy, a na fb przecież są grupy dla mamuś czerwcowych, ba! Nawet jedna sama założyłam ogólnie jestem tu i tu