reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej dziewczyny , ostatnio rzadko jestem ale psychicznie już nie wytrzymuje , wczoraj kolejne usg miałam , lekarz stwierdził że ciąża jest albo tydzień młodsza albo źle się rozwija ... W następny czwartek mam po raz kolejny iść na usg .... Jestem już załamana.
Nie smuc sie, moj groszek w tydzien nadrobil 3 dni, czyli na pierwszym usg wg wymiarow mial 5 tyg i 3 dni a dokladnie tydzien pozniej juz 6 tyg i 6 dni. To jest kwestia indywidualna jak sie dzidzia rozwija, do tego czulosc sprzetu, doswiadczenie lekarza. Nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze!

reklama
Ja wczoraj miałam straszny kryzys po wizycie , już widziałam ten czarny scenariusz , ale staram się myśleć pozytywnie. Tłumacze sobie że kto jak nie ja ma myśleć że jest dobrze
Dokladnie tak...i tak musisz myśleć. Moja bratowa miala różnice dwóch tygodni.jakis lekarz chcial jakies badania robic. A oni stwierdzili że jest napewno wszystko ok i urodził się zdrowy chłopak wmarcu tego roku.
.

Nie smuc sie, moj groszek w tydzien nadrobil 3 dni, czyli na pierwszym usg wg wymiarow mial 5 tyg i 3 dni a dokladnie tydzien pozniej juz 6 tyg i 6 dni. To jest kwestia indywidualna jak sie dzidzia rozwija, do tego czulosc sprzetu, doswiadczenie lekarza. Nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze!
Mam nadzieję że i u mnie nadrobi ten czas albo przynajmniej bedzie tydzień młodszy ale będzie prawidłowo się rozwijal

Czasem lekarz jak palnie to aż ręce opadają, musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze
No oni z reguły sie nie zastanawiają. Pamietam jak w pierwszej ciazy ,jakis mądry wymyślił ze nie widzi kosci nosowej mojego dziecka, wysłał mnie od razu na patologie ciąży. A jak poszłam tam totalnie załamana to lekarka się śmiała z niego .

reklama
Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Jestem za [emoji6]

Do góry