reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ale bedziemy na zamknietym wszystkie. Przed zamknieciem lista bedzie zaktualizowana wczesniej powiadomienia do kazdej wysle zeby mialy czas odezwac sie[emoji4]Nie zrobimy tego z dnia na dzien. A tobie nie grozi raczej wykluczenie.
Chodzi o to ze pozniej poznajac sie blizej niejedna bedzie chciala podzielic sie zdj, jeszcze inne osobistymi problemami i z czasem poznajac sie blizej nie potrzebne sa osoby ktore nawet nie napisza czesc a czytaja nas codziennie.
Rozumiem, wszystko rozumiem tylko po prostu nie chciałam wykazywać się hipokryzją wiedząc doskonale, że sama lubię wędrować po różnych wątkach (po prostu zdobywam doświadczenie i chłonę porady).. gdyby wszystkie były zamknięte to nie miałabym tej możliwości. Rozumiem jednak doskonale jak ważna dla wszystkich ochrona prywatności/danych osobowych, dlatego przychylam się do Twojego pomysłu. :)

Dziewczyny podnioslyscie mnie na duchu naprawdę , poznajcie w takim razie moje 3mm szczęścia
received_509964999483184.jpeg

Załączniki

• received_509964999483184.jpeg
    received_509964999483184.jpeg
    42,5 KB · Wyświetleń: 288
reklama
Do góry