testować będę jeśli nie będzie @, zawsze sprawdzam kiedy mam dni płodne klasycznie według kalendarza dla świętego spokoju chce wiedzieć na który to tydzień wypada i tak jakoś na spontanie nam z mężem wyszło minutka zapomnienia i tak jakoś mówię szansa jest duża, i widzę że obwódki w piersiach mi pociemniały tak samo było w ciąży z Gosią już w pierwszych dniach więc to jedyny objaw jaki mam i zdecydowanie brak PMS
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Meliska89
No prezent cudowny. Trzymam kciuki! Ja teraz celuje na dzień ojca żeby Mojemu radość sprawić@Agatki może jakby koleżance się udało, to nie będziesz sama już na wątku
Mi owufriend pokazuje, że gdyby się teraz udało, to tp byłby na 04.06 - mojej mamy urodziny. Fajnie byłoby jej zrobić taki prezent [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ żeby tylko ta fasola tam była [emoji24]
Dokładnie, byłaby druga mama na wątku bo narazie samotna jestem@Agatki może jakby koleżance się udało, to nie będziesz sama już na wątku
Mi owufriend pokazuje, że gdyby się teraz udało, to tp byłby na 04.06 - mojej mamy urodziny. Fajnie byłoby jej zrobić taki prezent [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ żeby tylko ta fasola tam była [emoji24]
piękny prezent u mnie wychodzi na 6.06@Agatki może jakby koleżance się udało, to nie będziesz sama już na wątku
Kaamilaaa
Witaj [emoji137]piękny prezent u mnie wychodzi na 6.06
Gdybym miala jeszcze nadzieje ze i mi sie uda to mialabym taki sam tp [emoji6]
Mi termin wychodzi na 1 czerwca chociaż ja i tak wątpię że urodze w czerwcu prędzej w połowie majapiękny prezent u mnie wychodzi na 6.06
martoosia04
Mi termin wychodzi na 1 czerwca chociaż ja i tak wątpię że urodze w czerwcu prędzej w połowie maja
A synusia urodziłaś przed tp?
U mnie starszak 2 tyg spóźniony a młodszy idealnie w terminie.
reklama
Oby wszystko się ułożyło po twojej myślino ciekawa jestem jak to się wszystko ułoży