reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Współczuję Kochana. Jesteś przekonana że już wszystko stracone w tym cyklu? Wiem że łatwo powiedzieć 'nie przejmuj sie'. Z każdym kolejnym razem jest trudniej ale damy radę.

Tak [emoji24] Temp. raczej się nie podniesie i nagle w ciąży nie bede. Testy też bielsze nie będą. A w 12 dpo raczej chociaz cień by pokazały. A tu nic. Więc pozostaje mi czekać na @ i zrobić badania sobie.

reklama
Tak [emoji24] Temp. raczej się nie podniesie i nagle w ciąży nie bede. Testy też bielsze nie będą. A w 12 dpo raczej chociaz cień by pokazały. A tu nic. Więc pozostaje mi czekać na @ i zrobić badania sobie.
Jest też możliwość że jak troszkę odpuscisz myślenie o ciąży i nastawisz się na badania to akurat zaskoczy. I tego Ci życzę.

Heh wiem że to niemożliwe. Wiem po sobie, ale chodziło mi o to że może jak skupisz się na badaniach to wtedy jakoś ta głowa będzie chłodniejsza i los Ci sprawi mila niespodziankę.

Heh wiem że to niemożliwe. Wiem po sobie, ale chodziło mi o to że może jak skupisz się na badaniach to wtedy jakoś ta głowa będzie chłodniejsza i los Ci sprawi mila niespodziankę.

Jeśli rzeczywiście przyjdzie @ to na badania pójdę na pewno. I M. też zbada nasienie. Nie mamy po 20 lat i szkoda nam czasu na gdybanie.

Temp dziś: 37,08 - 13 dpo
Termin @: 25.09 lub wg innej Apki nawet 27.09 wiec nadal czekam.
Test: biel wizira! [emoji24]

Najgorsze jest to że jak już te testy wychodzą białe to niech ta @ już przyłazi a nie czai się nie wiedzieć gdzie.

A śluzu kremowego mam dość sporo. Jak go nie było, tak teraz przy podtarciu choćby rano to papier zalany!

Temp dziś: 37,08 - 13 dpo
Termin @: 25.09 lub wg innej Apki nawet 27.09 wiec nadal czekam.
Test: biel wizira! [emoji24]

Najgorsze jest to że jak już te testy wychodzą białe to niech ta @ już przyłazi a nie czai się nie wiedzieć gdzie.

A śluzu kremowego mam dość sporo. Jak go nie było, tak teraz przy podtarciu choćby rano to papier zalany!
A w poprzednich ciazach testy wychodziły Ci pozytywne w którym dc?

A w poprzednich ciazach testy wychodziły Ci pozytywne w którym dc?

Z pierwszą ciążą testowałam chyba tydzień po @ bo to była „wpadka”. W drugiej wyszedł pozytyw fajnie widoczny na dwa dni przed @.
Liczę ze gdybym była w ciąży to juz jakis cień by sie pokazał. Tak daleko do @ nie jest. [emoji849]

reklama
Do góry