Dopuki nie ma @ jakaś szansa jestZ pierwszą ciążą testowałam chyba tydzień po @ bo to była „wpadka”. W drugiej wyszedł pozytyw fajnie widoczny na dwa dni przed @.
Liczę ze gdybym była w ciąży to juz jakis cień by sie pokazał. Tak daleko do @ nie jest. [emoji849]
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Dopuki nie ma @ jakaś szansa jest
Mikro szansa! Nie nastawiam się, bo to może być jakieś zaburzenie przeziębieniem ta temp. dzisiejsza. Teraz tylko czekanie pozostaje.
Meliska89
Witamy. Rozgosc się i napisz coś o sobiehej ale zrobiłam gafę założyłam nowy wątek dla mam czerwcowych a teraz znalazłam Was łapie się na mamę z czerwca potencjalnie bo jeszcze nic nie wiadomo ale potrzebuję tej ciążowej energii Witam się i pozdrawiam Majka
martoosia04
hej ale zrobiłam gafę założyłam nowy wątek dla mam czerwcowych a teraz znalazłam Was łapie się na mamę z czerwca potencjalnie bo jeszcze nic nie wiadomo ale potrzebuję tej ciążowej energii Witam się i pozdrawiam Majka
O kolejna mamusia na czerwiec! Witaj i oczywiście trzymam kciuki za pomyślny rozwój fasolki to nr 1?
martoosia04
Jestem mamą 3 letniej Małgosi to potencjalnie 2 ciąża jestem z Wlkp. to nie było planowane
A kiedy ma być spodziewana @?
28.09A kiedy ma być spodziewana @?
Witaj powiedz coś o sobie, kiedy testujeszhej ale zrobiłam gafę założyłam nowy wątek dla mam czerwcowych a teraz znalazłam Was łapie się na mamę z czerwca potencjalnie bo jeszcze nic nie wiadomo ale potrzebuję tej ciążowej energii Witam się i pozdrawiam Majka
reklama
A skąd podejrzenia o ciąży, objawy jakieś?28.09