reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Tak, syn miał urodzić się w październiku dokładniej 10 , a wyszedł już 28 września

Oj to faktycznie niezłe miał przyspieszenie. [emoji33]
U mnie jak poszłam z pierwszym po tp do szpitala ze skierowaniem od gina, to mi na usg powiedzieli, że dziecko chyba jednak jest o tydzien młodsze. [emoji33] miałam skierowanie na czwartek, w pt mnie wypuścili na weekend po badaniach. Poszłam znów we wtorek, w środę wywoływali ale nic nie ruszyło. Ale w nocy biegunka, skurcze i akcja ruszyła, męczyłam sie cały dzien ze skurczami i dopiero 20:08 wyszedł w czwartek.

No to sie troche pospieszyl chłopak [emoji57]
Ja mialam tp na 6.05 a mlody wyszedł 8.05 [emoji6]
Ja miałam na 10.02 termin a Młoda urodziła się przed północą 05.02. Wcześniej nic tego nie zapowiadało. Nagle ok 18 na zakupach w Auchan zaczęły się mocne bóle krzyżowe. Niestety skończyło się na CC.

Oj to faktycznie niezłe miał przyspieszenie. [emoji33]
U mnie jak poszłam z pierwszym po tp do szpitala ze skierowaniem od gina, to mi na usg powiedzieli, że dziecko chyba jednak jest o tydzien młodsze. [emoji33] miałam skierowanie na czwartek, w pt mnie wypuścili na weekend po badaniach. Poszłam znów we wtorek, w środę wywoływali ale nic nie ruszyło. Ale w nocy biegunka, skurcze i akcja ruszyła, męczyłam sie cały dzien ze skurczami i dopiero 20:08 wyszedł w czwartek.
U mnie akcja zaczęła się już 27 września z samego rana ale syn dopiero o 13 następnego dnia wyszedł....

ja byłam po terminie, na poniedziałek 25.05.2015 miałam iść po skierowanie do szpitala, a tu się w sobotę rano czop odkleił, pojechaliśmy na IP i mnie zostawili w niedziele wieczorem śmieszki z koleżankami z pokoju i zaczęło mnie czyścić, tak jakoś ogarnęłam swoje rzeczy i mówię jakby co spakowana jestem i położna przyszła o 00.00 na słuchanie brzuszka i wywołała mi tym skurcze i się zaczęło o 7.23 25.05.2015 na świat przyszła moja ukochana córeczka

Ja miałam na 10.02 termin a Młoda urodziła się przed północą 05.02. Wcześniej nic tego nie zapowiadało. Nagle ok 18 na zakupach w Auchan zaczęły się mocne bóle krzyżowe. Niestety skończyło się na CC.
bałam się takich akcji że w sklepie zacznę rodzić albo nie wiem sama będę i jakoś ktoś czuwał nade mną byłam spokojnie w szpitalu, najważniejsze zachować zimną krew

Mi czop odszedł sam tylko z drugim synem. Przynajmniej przy pierwszym synu tego nie widziałam. [emoji23]
Mega byłam zdziwiona że to takie obleśne cos we mnie było.

reklama
Do góry