reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć Kobietki. Ja właśnie wstaję. Trzeba uszykować się do pracy i młodą do przedszkola.
Nie wiem jak dzisiaj dam radę. Pracuję od 8 do 16 i dodatkowo od 16.30 mam szkolenie, które ma podobno trwać 3 godziny, czyli jak wyjdę z domu ok. 7.30 to wrócę ok. 20 [emoji17]
No i dziewczyny proszę o kciuki, bo dzisiaj chcę powiedzieć szefowej o ciąży. Trochę się boję, chociaż na rozmowie kwalifikacyjnej mówiłam, że staramy się z mężem o drugie dziecko, więc szefowa jest świadoma [emoji6]

Cześć Kobietki. Ja właśnie wstaję. Trzeba uszykować się do pracy i młodą do przedszkola.
Nie wiem jak dzisiaj dam radę. Pracuję od 8 do 16 i dodatkowo od 16.30 mam szkolenie, które ma podobno trwać 3 godziny, czyli jak wyjdę z domu ok. 7.30 to wrócę ok. 20 [emoji17]
No i dziewczyny proszę o kciuki, bo dzisiaj chcę powiedzieć szefowej o ciąży. Trochę się boję, chociaż na rozmowie kwalifikacyjnej mówiłam, że staramy się z mężem o drugie dziecko, więc szefowa jest świadoma [emoji6]
Trzymamy kciuki :)
Ja dzis ostatni dzien pracy i tydzien urlopu w Polsce!!! W koncu! No i w koncu powiemy tesciom o ciazy :)

Hej hej kciuki zacisniete. Nic sie nie stresuj. Wspolczuje tyle godzin w pracy.

A to moj 1 dzien urlopu. Myslalam ze pospie do 9 ale nieeeee za pieknie by bylo. Mala spi, maz spi a starsza jedzie na wycieczke, niby taka ogarnieta miala byc juz spakowana a co 2 minuty... Mamoooo..... Mamooo, no szlag mnie trafi. Chcial nie chciał wybudzila mnie i koniec. Siedze w kuchni oczy jak 5 zl popijam kawe i czuje sie jakbym conajmniej do pracy miala isc.

reklama
Hej :) ja już w pracy siedzę. Ile ja bym oddała za sen... Mam nadzieję, że mi to wkrótce przejdzie. Siusiu zazwyczaj budzi mnie raz nad ranem.

Do góry