reklama
Matko wczesnie chodzisz do pracy. Ja zazwyczaj 8.30-9.00. Milego dnia w pracy.Hej ja już w pracy siedzę. Ile ja bym oddała za sen... Mam nadzieję, że mi to wkrótce przejdzie. Siusiu zazwyczaj budzi mnie raz nad ranem.
Dzien dobry[emoji477][emoji507]Dzień dobry, ja też już na nogach
Pianistka1991
Fanka BB :)
Dzień dobry Mamusie ja jeszcze leżę w łóżku, wczoraj zaczęło mnie rozkładać, ale wypiłam domowy syrop czosnkowy, pospałam (w ciepłym szlafroku pod kołdrą [emoji39] ) dość długo i dzisiaj chyba nieco lepiej. [emoji6] w pracy dziś 13.00-18.45 także nienajgorzej [emoji6]
Miłego dnia [emoji8]
Miłego dnia [emoji8]
Grabcia123
Dzień dobry.. Wracam i ja do żywych.. Chyba to była jelitowke ale mnie bardzo wymeczylo... Zazdroszczę tym co śpią.. Moje spanie jest od okolo 1 do 7 z niezliczoną ilością pobudek.. Miłego dnia mamusie
Pianistka1991
Ja też wstaję bardzo czesto, 3 razy to norma. Przed ciążą zawsze co najmniej raz budziłam się w tej sprawie dlatego przyjęłam z pokorą ten temat [emoji39]Witajcie z rana.
Ja znowu spać nie mogę, tzn śpię ale sen mam płytki bardzo no i to sikanie w nocy dobija
Kuruj się. Najgorsze co moze byc to choroba. A w ciazy to juz do kwadratu.Dzień dobry Mamusie ja jeszcze leżę w łóżku, wczoraj zaczęło mnie rozkładać, ale wypiłam domowy syrop czosnkowy, pospałam (w ciepłym szlafroku pod kołdrą [emoji39] ) dość długo i dzisiaj chyba nieco lepiej. [emoji6] w pracy dziś 13.00-18.45 także nienajgorzej [emoji6]
Miłego dnia [emoji8]
reklama
Dzień dobry, ja tez juz w pracy. Byle do 15.30 wytrzymac i w końcu weekend. Dzisiaj na szczęście nie mam mdłości i nawet mniej senna jestem niz wczoraj. Ale spałam źle, nie moglam sie ulozyc i tez czesto sie wybudzalam. Często ciagnie mnie brzuch w dole i tak dziwnie pobolewa. W środę mam wizytę mam nadzieję, że wszystko jest ok.