reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry Mamusie :) ja jeszcze leżę w łóżku, wczoraj zaczęło mnie rozkładać, ale wypiłam domowy syrop czosnkowy, pospałam (w ciepłym szlafroku pod kołdrą [emoji39] ) dość długo i dzisiaj chyba nieco lepiej. [emoji6] w pracy dziś 13.00-18.45 także nienajgorzej [emoji6]
Miłego dnia [emoji8]

Dzień dobry.. Wracam i ja do żywych.. Chyba to była jelitowke ale mnie bardzo wymeczylo... Zazdroszczę tym co śpią.. Moje spanie jest od okolo 1 do 7 z niezliczoną ilością pobudek.. Miłego dnia mamusie :)

Dzień dobry...nocka była ciężka, pobudki na siku, pobudki syna, nerwowka przed wizytę, mdłości.Ale udało mi się wstać i wyprawic towarzystwo do pracy, szkoły i przedszkola. Teraz szykuje się na wizytę.
Miłego dnia :-*

Dzień dobry Mamusie :) ja jeszcze leżę w łóżku, wczoraj zaczęło mnie rozkładać, ale wypiłam domowy syrop czosnkowy, pospałam (w ciepłym szlafroku pod kołdrą [emoji39] ) dość długo i dzisiaj chyba nieco lepiej. [emoji6] w pracy dziś 13.00-18.45 także nienajgorzej [emoji6]
Miłego dnia [emoji8]
Kuruj się. Najgorsze co moze byc to choroba. A w ciazy to juz do kwadratu.

reklama
Dzień dobry, ja tez juz w pracy. Byle do 15.30 wytrzymac i w końcu weekend. Dzisiaj na szczęście nie mam mdłości i nawet mniej senna jestem niz wczoraj. Ale spałam źle, nie moglam sie ulozyc i tez czesto sie wybudzalam. Często ciagnie mnie brzuch w dole i tak dziwnie pobolewa. W środę mam wizytę mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Do góry