Ala1990aa
Fanka BB :)
Według moich obliczeń 5t6d. Jakoś takA który to już tydzień [emoji6] wydaje mi się,że przy takiej becie zobaczysz już fasolkę [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według moich obliczeń 5t6d. Jakoś takA który to już tydzień [emoji6] wydaje mi się,że przy takiej becie zobaczysz już fasolkę [emoji4]
Ojej to jaka ładna wysoka beta [emoji6] trzymam kciuki za badanie, oby było już wszystko ładnie widoczne [emoji4]Według moich obliczeń 5t6d. Jakoś tak
Dziękuję. Też mam taką nadzieję. Bardziej się martwię tym, że bardzo boli mnie gardło. Macie jakieś sprawdzone, domowe sposoby na tę przypadłość? Na razie kuruję się herbatą z czarnej porzeczki z cytryną.Ojej to jaka ładna wysoka beta [emoji6] trzymam kciuki za badanie, oby było już wszystko ładnie widoczne [emoji4]
Syrop z cebuli... Zbyt smaczny nie jest ale pomaga [emoji6]Dziękuję. Też mam taką nadzieję. Bardziej się martwię tym, że bardzo boli mnie gardło. Macie jakieś sprawdzone, domowe sposoby na tę przypadłość? Na razie kuruję się herbatą z czarnej porzeczki z cytryną.
Chciałabym zobaczyć serduszko, ale pocieszam się tym, że beta wzrasta prawidłowo i na wiele nie mam wpływu. Ja też miałam iść w poniedziałek i trochę żałuję, że nie wyszło, ale cóż... O której masz wizytę?@Ala1980aa liczysz po cichu na serducho? Czy raczej nie zakładasz niczego? Ja staram się nie nastawiac na serce...no ale wiadomo, że po cichu na nie liczę. Najlepiej byłoby gdybym poszła do gina np w poniedziałek, ale będzie miał wtedy kilkutyg urlop.
Kurczę, na samą myśl mnie podbijaSyrop z cebuli... Zbyt smaczny nie jest ale pomaga [emoji6]
Ja też dopiero co od lekarza wróciłam, bo przeziębiona jestem...
Dziękuję. Też mam taką nadzieję. Bardziej się martwię tym, że bardzo boli mnie gardło. Macie jakieś sprawdzone, domowe sposoby na tę przypadłość? Na razie kuruję się herbatą z czarnej porzeczki z cytryną.
Jest dość słodki, więc da się przeżyć.Kurczę, na samą myśl mnie podbija
O 9. A Ty?Chciałabym zobaczyć serduszko, ale pocieszam się tym, że beta wzrasta prawidłowo i na wiele nie mam wpływu. Ja też miałam iść w poniedziałek i trochę żałuję, że nie wyszło, ale cóż... O której masz wizytę?