Anolik
Fanka BB :)
Dziękuję mam czasami zmianę na 7, ale lubię ją, bo rano jest spokój a i kończę już o 15.Matko wczesnie chodzisz do pracy. Ja zazwyczaj 8.30-9.00. Milego dnia w pracy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję mam czasami zmianę na 7, ale lubię ją, bo rano jest spokój a i kończę już o 15.Matko wczesnie chodzisz do pracy. Ja zazwyczaj 8.30-9.00. Milego dnia w pracy.
Dobrze ze juz Ci przeszlo. Milego dnia[emoji4]Dzień dobry.. Wracam i ja do żywych.. Chyba to była jelitowke ale mnie bardzo wymeczylo... Zazdroszczę tym co śpią.. Moje spanie jest od okolo 1 do 7 z niezliczoną ilością pobudek.. Miłego dnia mamusie
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze daj znać po wizycieDzień dobry...nocka była ciężka, pobudki na siku, pobudki syna, nerwowka przed wizytę, mdłości.Ale udało mi się wstać i wyprawic towarzystwo do pracy, szkoły i przedszkola. Teraz szykuje się na wizytę.
Miłego dnia :-*
Powodzenia! [emoji4]Dzień dobry...nocka była ciężka, pobudki na siku, pobudki syna, nerwowka przed wizytę, mdłości.Ale udało mi się wstać i wyprawic towarzystwo do pracy, szkoły i przedszkola. Teraz szykuje się na wizytę.
Ale fajnie masz ! [emoji3] [emoji3] [emoji3]Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze daj znać po wizycie
To chyba tylko ja jestem rekordzistką w spaniu od 22.30 do 7.30, bez przerwy
Kciuki zacisniete za wizyte. Rowniez Milego Dnia[emoji4]Dzień dobry...nocka była ciężka, pobudki na siku, pobudki syna, nerwowka przed wizytę, mdłości.Ale udało mi się wstać i wyprawic towarzystwo do pracy, szkoły i przedszkola. Teraz szykuje się na wizytę.
Ale żeby nie było codziennie tak nie jest, najgorzej jak siku obudzi mnie nad ranem, to juz zasnąć potem nie mogę. Wczoraj nie piłam na samą noc i jakoś sie udało nie wstawaćAle fajnie masz ! [emoji3] [emoji3] [emoji3]
To jest jakiś sposób, ale na mnie średnio działa.. czasem mam wrażenie, że więcej sikam niż piję [emoji28] a piję dużo [emoji3]Ale żeby nie było codziennie tak nie jest, najgorzej jak siku obudzi mnie nad ranem, to juz zasnąć potem nie mogę. Wczoraj nie piłam na samą noc i jakoś sie udało nie wstawać
No dlatego trzeba teraz korzystać ile się da bo później może już tak nie byćTo jest jakiś sposób, ale na mnie średnio działa.. czasem mam wrażenie, że więcej sikam niż piję [emoji28] a piję dużo [emoji3]
Tak sobie myślę (no bo nie wiem tego z doświadczenia..) że to nasze ostatnie chwile wygodnego i często długiego snu.. później brzuch zacznie przeszkadzać, a na koniec Stworzonko Małe będzie organizować nocne atrakcje [emoji2]
Witaj w klubie mam to samoWitajcie z rana.
Ja znowu spać nie mogę, tzn śpię ale sen mam płytki bardzo no i to sikanie w nocy dobija