Tak, ja mam umówione prenatalne na 19 listopada@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Bardzo dobrze ze sie go pozbylam [emoji6] musze teraz tylko dokonczyc sprawę [emoji6] zeby miec z głowy bo w przyszlym roku moze byc tak ze po pierwszej przeprowadzce po jakims czasie będziemy chcieli wyjechac za granice i poki on rowniez ma pelnie praw to chocby tylko mi na zlosc to no nie pozwolilby wyjechac [emoji6][emoji57]@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?
Ja chce sie umowic na 26.11 czyli 12+4 ale to po jutrzejszej wizycie[emoji120]
Nataśka
ooo to lekarz Ci tak zlecił?? jak w pierwszej ciąży nie wiem czy miałam, bo niestety w trakcie zwymiotowałam i lekarz stwierdził, że mnie nie będzie męczył, natomiast w drugiej mi właśnie trochę wyszło... i byłam na diecie..Ja robię na początku ponieważ w pierwszej ciąży miałam cukrzyce, wiec teraz większe prawdopodobieństwo, ze cukrzyca będzie znowu. W takim wypadku robi się krzywa już na początku ciąży. Później jest jeszcze raz standardowo chyba ok 23 tygodnia? Nie pamietam dokładnie ale jakoś w połowie ciazy
Grabcia123
Też jutro mam wizytę pozytywny test 10.10 ale termin miesiączki był 14.10 najwyżej za tydzień będę musiała iść od nowa zobaczyć serduszkoMam taka nadzieje [emoji120][emoji120] specjalnie taki termin wybralam żeby juz bylo wiadomo konkretnie - jest serduszko czy nie [emoji120]
Nataśka
Heh Ty masz badania prenatalne a ja dopiero co będę miała pierwszą wizytę , niby wszystkie z czerwca a jaka różnicaTak, ja mam umówione prenatalne na 19 listopada
Nataśka
Ja w pierwszych ciążach nie miałam zgagi a moje dziewczynki kudłate się urodziły teraz od początku mnie męczy także zobaczymyHihi , dla mnie bez różnicy. Napewno będzie też miało czarne włoski, bo już miewam zgagi
Kaamilaaa
Ja wlasnie nie chcialam tego zeby isc drugi raz... bardziej bym sie stresowala.. teraz juz jestem na takim etapie ze albo bedzie alo nie bedzie serduszka bez zadnych watpliwosci i czekania kolejny tydzien..Też jutro mam wizytę pozytywny test 10.10 ale termin miesiączki był 14.10 najwyżej za tydzień będę musiała iść od nowa zobaczyć serduszko
Nataśka
haha jak bym moją mamę słyszała Ona wszystko by dawałaCzekolady? :O mi teściowa mówiła żebym dwumiesięcznemu synkowi dała mleko z grysikiem :d
reklama
Grabcia123
Ja wole iść.. Poprzednia ciążę miałam z kompikacjami więc wolę kontrolować wszystko...Ja wlasnie nie chcialam tego zeby isc drugi raz... bardziej bym sie stresowala.. teraz juz jestem na takim etapie ze albo bedzie alo nie bedzie serduszka bez zadnych watpliwosci i czekania kolejny tydzien..