reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?
Tak, ja mam umówione prenatalne na 19 listopada

reklama
@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?
Bardzo dobrze ze sie go pozbylam [emoji6] musze teraz tylko dokonczyc sprawę [emoji6] zeby miec z głowy bo w przyszlym roku moze byc tak ze po pierwszej przeprowadzce po jakims czasie będziemy chcieli wyjechac za granice i poki on rowniez ma pelnie praw to chocby tylko mi na zlosc to no nie pozwolilby wyjechac [emoji6][emoji57]
Ja chce sie umowic na 26.11 czyli 12+4 ale to po jutrzejszej wizycie[emoji120]

Ja robię na początku ponieważ w pierwszej ciąży miałam cukrzyce, wiec teraz większe prawdopodobieństwo, ze cukrzyca będzie znowu. W takim wypadku robi się krzywa już na początku ciąży. Później jest jeszcze raz standardowo chyba ok 23 tygodnia? Nie pamietam dokładnie ale jakoś w połowie ciazy
ooo to lekarz Ci tak zlecił?? jak w pierwszej ciąży nie wiem czy miałam, bo niestety w trakcie zwymiotowałam i lekarz stwierdził, że mnie nie będzie męczył, natomiast w drugiej mi właśnie trochę wyszło... i byłam na diecie..

Też jutro mam wizytę pozytywny test 10.10 ale termin miesiączki był 14.10 najwyżej za tydzień będę musiała iść od nowa zobaczyć serduszko
Ja wlasnie nie chcialam tego zeby isc drugi raz... bardziej bym sie stresowala.. teraz juz jestem na takim etapie ze albo bedzie alo nie bedzie serduszka bez zadnych watpliwosci i czekania kolejny tydzien..

reklama
Do góry