reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Nie jesteśmy mieczakami [emoji6] jak kazdy sie czegos boimy po prostu[emoji6]bedziemy sie razem wspierać przed kluciem [emoji14][emoji8]
Mi zawsze jest wstyd jak proszę o pobranie na leżąco i mówię że mdleje... Mam ochotę się pod ziemię zapaść, kiedyś mi jakaś pielęgniarka dowalila że co przy porodzie zrobię... Okazuje się że dziecko siłami natury urodziłam, miałam zzo nawet i nie zjechałam, za to wystarczy że wchodzę do punktu pobrań, słyszę ten dźwięk otwierania opakowań z igieł, potem ten psik psik w miejsce wkłucia i już mam mroczki :x....
Mi o dziwo też dzisiaj drugi dzień już nie muli, śniadania ze smakiem zjadłam i mam nadzieję że to już koniec tych mdłości. Okaże się jutro jak wcześnie wstanę do pracy :p

Za 2h mam USG! Stres coraz większy. Jutro za to idę na badania krwi.
Czekamy na wiesci :)

reklama
Mi zawsze jest wstyd jak proszę o pobranie na leżąco i mówię że mdleje... Mam ochotę się pod ziemię zapaść, kiedyś mi jakaś pielęgniarka dowalila że co przy porodzie zrobię... Okazuje się że dziecko siłami natury urodziłam, miałam zzo nawet i nie zjechałam, za to wystarczy że wchodzę do punktu pobrań, słyszę ten dźwięk otwierania opakowań z igieł, potem ten psik psik w miejsce wkłucia i już mam mroczki :x....
Czekamy na wiesci :)
Nie ma co sie wstydzic [emoji8]
Mi sie juz slabo zrobilo jak przeczytalam ten opis...[emoji58] takze tak..
Ja dziś wyczytałam taki przesąd że kobieta e ciąży nie powinna być chrzestną, a ja dziś właśnie będę :p
Ja w te wszystkie przesady nie wierze [emoji14]
A co do zgagi w ciąży to mowia ez jak zgaga to ze dzidzia z wlosami sie urodzi[emoji57] ja mialam ciagle i fakt moj sie z wloskami urodził ale mam kolezanki ktore tez zgaga meczyla a rodzily dzieci praktycznie bez włosów(tego meszku)

Nie ma co sie wstydzic [emoji8]
Mi sie juz slabo zrobilo jak przeczytalam ten opis...[emoji58] takze tak..Ja w te wszystkie przesady nie wierze [emoji14]
A co do zgagi w ciąży to mowia ez jak zgaga to ze dzidzia z wlosami sie urodzi[emoji57] ja mialam ciagle i fakt moj sie z wloskami urodził ale mam kolezanki ktore tez zgaga meczyla a rodzily dzieci praktycznie bez włosów(tego meszku)
Ja też nie wierzę, śmiać mi się z tego chcę :D

Ja pamietam jak mlody sie urodził to taka starsza sasiadka przyniosla mi czerwona wstazke zeby przywiazac do wozka bo widziała ze nie mam [emoji23]albo jak moj ex zajmowal sie przez weekend mlodym i byl z nim na komunii u kogos z rodziny, wieczorem go przywiózł bo mlody non stop plakal i stwierdzil ze to na pewno ktos go "zauroczyl" [emoji53]
no na bank...a tak na prawdę dziecko (niecaly miesiac mial) bolal brzuszek bo ktos madry inaczej dal mu do picia...czekolaady..

Ja pamietam jak mlody sie urodził to taka starsza sasiadka przyniosla mi czerwona wstazke zeby przywiazac do wozka bo widziała ze nie mam [emoji23]albo jak moj ex zajmowal sie przez weekend mlodym i byl z nim na komunii u kogos z rodziny, wieczorem go przywiózł bo mlody non stop plakal i stwierdzil ze to na pewno ktos go "zauroczyl" [emoji53]
no na bank...a tak na prawdę dziecko (niecaly miesiac mial) bolal brzuszek bo ktos madry inaczej dal mu do picia...czekolaady..

Czekaj dobrze czytam miesięcznemu dziecku czekoladę? Boże skąd się biorą tacy ludzie?!

Czekolady? :O mi teściowa mówiła żebym dwumiesięcznemu synkowi dała mleko z grysikiem :d

reklama
Czekolady? :O mi teściowa mówiła żebym dwumiesięcznemu synkowi dała mleko z grysikiem :d
Tak, stwierdzili ze skoro inne obecne tam dzieciaki pija to zeby mlodemu nie bylo ""przykro" ze on nie moze to niech sie napije... także ten...dobrze ze juz sie młodym nie interesują bo boje sie co by teraz wymyslili [emoji58]
Najgorszy stres mnie jeszcze czeka, musze jak najszybciej zlozyc do sadu wniosek o odebranie praw rodzicielskich temu czlowiekowi...

Do góry