reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja wlasnie nie chcialam tego zeby isc drugi raz... bardziej bym sie stresowala.. teraz juz jestem na takim etapie ze albo bedzie alo nie bedzie serduszka bez zadnych watpliwosci i czekania kolejny tydzien..

U mnie serduszko jest, maluszek pięknie się rozwija a i tak obawy są bo przecież to dopiero 7+4 i wszystko może się jeszcze wydarzyć. Później jak już czuć ruchy jest łatwiej. Ale na te pierwsze miesiące powinna być jakaś domowa technika sprawdzania czy jest ok bo to idzie zwariować

reklama
Jeszcze wczoraj i dzis rano myślałam ze mnie wysadzenie brzucha przez wzdecia ominelo a teraz prosze [emoji23]
IMG_20181021_141406.jpg

Załączniki

• IMG_20181021_141406.jpg
    IMG_20181021_141406.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 239
To ja jutro sie umowie na prenatalne. Bede miec pewne.
A teraz pytanie Agatki do Ciebie i innych mam maluszkow ktore spią w lozeczkach. Jak rozwiazecie problem ze spaniem noworodka? Kupujecie dostawki czy drugie lozeczko niby jeszcze daleko i czasu sporo ale troche mnie to nurtuje. Od kilku dni wracam myslami do tego.

A teraz pytanie Agatki do Ciebie i innych mam maluszkow ktore spią w lozeczkach. Jak rozwiazecie problem ze spaniem noworodka? Kupujecie dostawki czy drugie lozeczko niby jeszcze daleko i czasu sporo ale troche mnie to nurtuje. Od kilku dni wracam myslami do tego.
A twoja mlodsza ile bedzie miala w czerwcu ?

Właśnie powiem Ci że sama jeszcze nie wiem co zrobic bo mój syn co prawda zasypia w swoim łóżeczku ale często w nocy muszę go wziąć do siebie.... Myślałam nad dostawnym łóżeczkiem tak jak piszesz właśnie, co prawda to rozwiązanie do około 6 miesiąca ale wydaje się być na te chwile najlepszym

reklama
@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?

Ja czekam na list ze szpitala z data wizyty. Wtedy bede tez miała robione badania jak mocz, morfologia, zważą mnie I zmierza ciśnienie. Na wczesniejsza wizyte nie moge liczyć chyba ze prywatnie :(

Do góry