reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Nie ma co sie wstydzic [emoji8]
Mi sie juz slabo zrobilo jak przeczytalam ten opis...[emoji58] takze tak..Ja w te wszystkie przesady nie wierze [emoji14]
A co do zgagi w ciąży to mowia ez jak zgaga to ze dzidzia z wlosami sie urodzi[emoji57] ja mialam ciagle i fakt moj sie z wloskami urodził ale mam kolezanki ktore tez zgaga meczyla a rodzily dzieci praktycznie bez włosów(tego meszku)

Ja zgagi nie mialam, a synek wyglądał tak:
IMG_3705.JPG

Załączniki

• IMG_3705.JPG
    IMG_3705.JPG
    374,8 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Tak, stwierdzili ze skoro inne obecne tam dzieciaki pija to zeby mlodemu nie bylo ""przykro" ze on nie moze to niech sie napije... także ten...dobrze ze juz sie młodym nie interesują bo boje sie co by teraz wymyslili [emoji58]
Najgorszy stres mnie jeszcze czeka, musze jak najszybciej zlozyc do sadu wniosek o odebranie praw rodzicielskich temu czlowiekowi...
Miesięczne dziecko to nawet dobrze nie widzi a co dopiero żeby mu było żal.... Masakra, teraz pewnie by mu wódki czy piwa dał bo czemu nie... Chory człowiek

Ja pamietam jak mlody sie urodził to taka starsza sasiadka przyniosla mi czerwona wstazke zeby przywiazac do wozka bo widziała ze nie mam [emoji23]albo jak moj ex zajmowal sie przez weekend mlodym i byl z nim na komunii u kogos z rodziny, wieczorem go przywiózł bo mlody non stop plakal i stwierdzil ze to na pewno ktos go "zauroczyl" [emoji53]
no na bank...a tak na prawdę dziecko (niecaly miesiac mial) bolal brzuszek bo ktos madry inaczej dal mu do picia...czekolaady..

Wrrrrrr, czekolady??? Nienormalni ludzie. A Ty jak się o tej czekoladzie dowiedziałaś?

Wrrrrrr, czekolady??? Nienormalni ludzie. A Ty jak się o tej czekoladzie dowiedziałaś?
Od jego kuzynki...
O rajuniu! Zero wyobraźni w tych ludziach, ale i tak Cię podziwiam ze dałaś ojcu na cały dzień miesięczne dziecko.
Wtedy sie niby interesował... zazraz ci odpisze i napisze cos na priv [emoji8]
Miesięczne dziecko to nawet dobrze nie widzi a co dopiero żeby mu było żal.... Masakra, teraz pewnie by mu wódki czy piwa dał bo czemu nie... Chory człowiek
Tez mysle ze tak moglo by być...

Tak, stwierdzili ze skoro inne obecne tam dzieciaki pija to zeby mlodemu nie bylo ""przykro" ze on nie moze to niech sie napije... także ten...dobrze ze juz sie młodym nie interesują bo boje sie co by teraz wymyslili [emoji58]
Najgorszy stres mnie jeszcze czeka, musze jak najszybciej zlozyc do sadu wniosek o odebranie praw rodzicielskich temu czlowiekowi...
No to rzeczywiście stres Cię czeka...ale wygrasz swoje skoro nie interesuje się młodym :*

reklama
@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?

Do góry