reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To moze już wtedy bedzie dobry czas na zmiane malego łóżeczka na zwykle lozko dzieciece ? [emoji6] wtedy corcia w pokoju normalne lozko a maluszek w lozeczku w ktorym corcia do tej pory ? [emoji6] moj miał miesiac wiecej jak mu zmienilismy lozeczko na łóżko i bardzo szybko sie przyzwyczaił [emoji6]

To ja jutro sie umowie na prenatalne. Bede miec pewne.
A teraz pytanie Agatki do Ciebie i innych mam maluszkow ktore spią w lozeczkach. Jak rozwiazecie problem ze spaniem noworodka? Kupujecie dostawki czy drugie lozeczko niby jeszcze daleko i czasu sporo ale troche mnie to nurtuje. Od kilku dni wracam myslami do tego.

My kupimy drugie łóżeczko. Nie śpimy z synkiem, od urodzenia jest u siebie i nie zamierzamy tego zmieniać:)

To moze już wtedy bedzie dobry czas na zmiane malego łóżeczka na zwykle lozko dzieciece ? [emoji6] wtedy corcia w pokoju normalne lozko a maluszek w lozeczku w ktorym corcia do tej pory ? [emoji6] moj miał miesiac wiecej jak mu zmienilismy lozeczko na łóżko i bardzo szybko sie przyzwyczaił [emoji6]
Kurcze nawet nie pomyslalam ze przeciez ona bedzie starsza[emoji23]w myslach caly czas mialam ja taką malutką. Ta ciąża na mnie dziala zle. Uwsteczniam sie.Czasami mam wrazenie ze mozg mi wyparowal.

Ja czekam na list ze szpitala z data wizyty. Wtedy bede tez miała robione badania jak mocz, morfologia, zważą mnie I zmierza ciśnienie. Na wczesniejsza wizyte nie moge liczyć chyba ze prywatnie :(
Doczekasz sie[emoji4][emoji6]wiem ze latwo pisac sama czesto swiruje. Ale nie przeskoczy sie tego. [emoji4]

Kurcze nawet nie pomyslalam ze przeciez ona bedzie starsza[emoji23]w myslach caly czas mialam ja taką malutką. Ta ciąża na mnie dziala zle. Uwsteczniam sie.Czasami mam wrazenie ze mozg mi wyparowal.
To my tu zawsze jestesmy zeby sprowadzic na dobre tory myslenia [emoji14]
Moj miał 23msc jak zaczął spac w normalnym lozku typu wyscigowka [emoji14] ale praktycznie od 10msc spi w swoim pokoju [emoji6]

To ja jutro sie umowie na prenatalne. Bede miec pewne.
A teraz pytanie Agatki do Ciebie i innych mam maluszkow ktore spią w lozeczkach. Jak rozwiazecie problem ze spaniem noworodka? Kupujecie dostawki czy drugie lozeczko niby jeszcze daleko i czasu sporo ale troche mnie to nurtuje. Od kilku dni wracam myslami do tego.
Ja kupuję dostawke:) jak maleństwo będzie na nią za duże dostanie łóżeczko siostry, a córka własny pokoik:)

O rany, aż się wzruszyłam! Serducho pięknie bije, wszystko super ❤️:) dzidzio ma 1,1cm, 7 tyg1dzien, termin wg usg na 09/06 :D
A teraz idę na spacer, bo piękna pogoda!
IMG_20181021_142454~2.jpg

Załączniki

• IMG_20181021_142454~2.jpg
    IMG_20181021_142454~2.jpg
    589,3 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Do góry