Nie lubię i to nawet bardzo wiem że w ciąży będą często kłuć i szczerze nie jestem z tego powodu szczęśliwa ale nic nie poradzęAż tak nie lubisz igieł? Ja teraz po laboratorium to się czuje totalnie osłabiona, naprawdę sporo tej krwi spuścili ze mnie, no ale badań na początku tez dużo trzeba zrobic
reklama
E tam ja w ciąży z synem miałam tyle pryszczy ze szokPodobno jak ma być córka to odbiera mamie urodę a syn jej dodaje. Patrząc na babcine teorie to dziewczyny które maja wypryski mogą obstawiać dziewczynke
@Kaamilaaa powiem Ci że zaraz mi raźniej jak wiem że są też inne osoby z taką igłową fobią nie jestem sama takim mięczakiem
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie jesteśmy mieczakami [emoji6] jak kazdy sie czegos boimy po prostu[emoji6]bedziemy sie razem wspierać przed kluciem [emoji14][emoji8]@Kaamilaaa powiem Ci że zaraz mi raźniej jak wiem że są też inne osoby z taką igłową fobią [emoji14] nie jestem sama takim mięczakiem
Kaamilaaa
Ja oprócz igiel to sie jeszcze lekarzy boje [emoji23] no jak mam iść na zwykla wizyte to dzien przed juz schizuje, zoladek boli, z nerwow chce mi sie wymiotować a często i biegunka z nerwow mnie łapie... to co to bedzie jutro, przed tak bardzo stresujaca wizytą[emoji17]
Madelaine701
Hihi , dla mnie bez różnicy. Napewno będzie też miało czarne włoski, bo już miewam zgagiNie wierze [emoji6] w pierwszej ciazy tez wyglądałam okropnie przez pryszcze i wgl i w dodatku jadlam prawie same slodycze i wszyscy mowili ze to na dziewczynke a mam chlopaka [emoji6]
Nat Bluebell
Mi o dziwo też dzisiaj drugi dzień już nie muli, śniadania ze smakiem zjadłam i mam nadzieję że to już koniec tych mdłości. Okaże się jutro jak wcześnie wstanę do pracyU mnie to już chyba powoli mdłości przechodzą, czasem tylko jak bardzo głodna jestem to mnie mdli, pozatym da się żyć mam nadzieję że to już koniec, chociaż szczerze to trochę wcześnie i się zastanawiam
Jeszcze dwa tygodnie do wizyty, doczekać się nie mogę, w piątek planuje iść na badania krwi i moczu, ciekawe czy zemdleje jak zwykle...
Za 2h mam USG! Stres coraz większy. Jutro za to idę na badania krwi.
Madelaine701
Mam to samo przed lekarzami ale na szczęście pobiedania krwi itp nie boję się jakoś i nie reaguje zleJa oprócz igiel to sie jeszcze lekarzy boje [emoji23] no jak mam iść na zwykla wizyte to dzien przed juz schizuje, zoladek boli, z nerwow chce mi sie wymiotować a często i biegunka z nerwow mnie łapie... to co to bedzie jutro, przed tak bardzo stresujaca wizytą[emoji17]
Madelaine701
Trzymam kciuki Wrzuć zdjecie potemMi o dziwo też dzisiaj drugi dzień już nie muli, śniadania ze smakiem zjadłam i mam nadzieję że to już koniec tych mdłości. Okaże się jutro jak wcześnie wstanę do pracy
Za 2h mam USG! Stres coraz większy. Jutro za to idę na badania krwi.
reklama
Madelaine701
Ja dziś wyczytałam taki przesąd że kobieta e ciąży nie powinna być chrzestną, a ja dziś właśnie będęEeeee tam, koleżanka miała mega złą cerę w całej ciąży i będzie chłopak [emoji39] też lubię sobie poczytać o tych "babcinych" sposobach ale w rezultacie mało w to wszystko wierzę [emoji3]