reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Ja już jestem 3 tygodnie po spodziewanej miesiaczce i nie miałam żadnego, najmniejszego nawet krwawienia, także oby tak dalej i oby Ciebie też nie straszyłoDziewczyny mam pytanie, piszecie sporo o tych krwawieniach, z tego co widzę to dość normalne zjawisko. Ja jestem 6 dni po spodziewanej @,wszystko z beta na razie ok ale obsesyjnie ostrze na papier czy wszystko jest dobrze póki co krwi brak czy mam się nastawić że wcześniej czy później coś się pojawi? Boję się jakoś takiego widoku. Dodam że to moja pierwsza ciąża
Pianistka1991
A piszesz na stronie czy masz aplikację forum?Kurcze, nie mogę ogarnąć tych cytatów coś Pierwszy raz zapisałam się na jakiekolwiek forum i trochę słabo mi z tym idzie
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Oki dzieki za odpowiedź, bo to z implantacja zarodka nie ma nic wspólnego bo to chyba trochę wcześniej jest, tak?Lepiej zeby sie nie pojawiło[emoji6] ale np moze cos sie pojawic po seksie albo po badaniu, jesli to brazowa wydzielina to raczej nic złego ale jeśli czerwona zywa krew to nie panikowac ale lepiej od razu do lekarza sie zgłosić [emoji6]
Kaamilaaa
Plamienie implantacyjne bylo by wczesniej (u mnie nie bylo wcale) [emoji6]Oki dzieki za odpowiedź, bo to z implantacja zarodka nie ma nic wspólnego bo to chyba trochę wcześniej jest, tak?
Madelaine701
Mnie dziś tez, aż parę razy latałam patrzeć czy przypadkiem krew nie leci.A mnie cos brzuch pobolewa [emoji17]
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Ja już jestem 3 tygodnie po spodziewanej miesiaczce i nie miałam żadnego, najmniejszego nawet krwawienia, także oby tak dalej i oby Ciebie też nie straszyło
Dzięki wielkie [emoji4] mam nadzieję że tak będzie
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Dobra, mąż mi już wytłumaczył
A piszesz na stronie czy masz aplikację forum?
reklama
Pianistka1991
Polecam apkę, tu jest bardziej przejrzyście i przychodzą powiadomienia o nowych wiadomościachNa stronie