reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ej a jak to teraz jest z tym l4, słyszałam że nie trzeba już nosić do pracodawcy, tylko jest elektroniczne i lekarz to tak jakby załatwia, ktoś coś wie? :)

Ej a jak to teraz jest z tym l4, słyszałam że nie trzeba już nosić do pracodawcy, tylko jest elektroniczne i lekarz to tak jakby załatwia, ktoś coś wie? :)
to i ja kupie jakies kremy balsamy w rosmanie :). tak moj wyslal elektronicznie do firmy w ktorej pracowalam. ono wplywa do glownej siedziby firmy takze nie trzeba zanosic do pracy.

Ja smaruje zwykłymi kremami ujędrniającymi z rosska, nie zamierzam kupować nic konkretnie na rozstępy bo i tak mi sie robia mimo smarowania od poczatku pierwszej ciazy [emoji6]

Ja od początku smaruje biust masłem shea, a brzuch olejem ze słodkich migdałów i kokosowym, oprócz tego szczotkuję ciało na sucho. W drugim trymestrze kupuję kosmetyki Palmers. Nie chodzi o to czy pomoże na rozstępy ważne jest nawilżanie i ujędrnianie wtedy skóra lepiej się rozciąganie, a potem z regeneruje.

Ja od początku smaruje biust masłem shea, a brzuch olejem ze słodkich migdałów i kokosowym, oprócz tego szczotkuję ciało na sucho. W drugim trymestrze kupuję kosmetyki Palmers. Nie chodzi o to czy pomoże na rozstępy ważne jest nawilżanie i ujędrnianie wtedy skóra lepiej się rozciąganie, a potem z regeneruje.
Ja ogolnie cale cialo smaruje codziennie nawizajacymi ujedrniajacymi itp nawet jak nie bylam jeszcze w ciazy[emoji6] przed pierwsza tak samo [emoji6] potem dodatkowo na rozstępy ale nic nie daly, bo to bardziej genetyka niz cuda z kremow [emoji6]

Ja ogolnie cale cialo smaruje codziennie nawizajacymi ujedrniajacymi itp nawet jak nie bylam jeszcze w ciazy[emoji6] przed pierwsza tak samo [emoji6] potem dodatkowo na rozstępy ale nic nie daly, bo to bardziej genetyka niz cuda z kremow [emoji6]

No dokładnie rozstępy to kwestia genów, ja mam tendencję niestety jak trochę schudnę lub przytyje od razu mam białe krechy :(

reklama
Do góry