Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Ja się zastanawiam czy ginekolog na wizycie za dwa tyg da mi od razu zwolnienie bo boję się pracować w ciąży, gdyż mam stosunkowo ciężka pracęNo mialam lekka prace
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się zastanawiam czy ginekolog na wizycie za dwa tyg da mi od razu zwolnienie bo boję się pracować w ciąży, gdyż mam stosunkowo ciężka pracęNo mialam lekka prace
Moja ginka byla zdziwiona gdy nie chcialam isc od razu na l4, ale przy ciezkiej pracy tez inaczejJa się zastanawiam czy ginekolog na wizycie za dwa tyg da mi od razu zwolnienie bo boję się pracować w ciąży, gdyż mam stosunkowo ciężka pracę
to i ja kupie jakies kremy balsamy w rosmanie . tak moj wyslal elektronicznie do firmy w ktorej pracowalam. ono wplywa do glownej siedziby firmy takze nie trzeba zanosic do pracy.Ej a jak to teraz jest z tym l4, słyszałam że nie trzeba już nosić do pracodawcy, tylko jest elektroniczne i lekarz to tak jakby załatwia, ktoś coś wie?
Ja smaruje zwykłymi kremami ujędrniającymi z rosska, nie zamierzam kupować nic konkretnie na rozstępy bo i tak mi sie robia mimo smarowania od poczatku pierwszej ciazy [emoji6]
Ja ogolnie cale cialo smaruje codziennie nawizajacymi ujedrniajacymi itp nawet jak nie bylam jeszcze w ciazy[emoji6] przed pierwsza tak samo [emoji6] potem dodatkowo na rozstępy ale nic nie daly, bo to bardziej genetyka niz cuda z kremow [emoji6]Ja od początku smaruje biust masłem shea, a brzuch olejem ze słodkich migdałów i kokosowym, oprócz tego szczotkuję ciało na sucho. W drugim trymestrze kupuję kosmetyki Palmers. Nie chodzi o to czy pomoże na rozstępy ważne jest nawilżanie i ujędrnianie wtedy skóra lepiej się rozciąganie, a potem z regeneruje.
To zależy od lekarza, niektórzy wystawiają e zwolnienie ale jeszcze wielu papierowe. Od grudnia e zwolnienia będą już obowiązkoweto i ja kupie jakies kremy balsamy w rosmanie . tak moj wyslal elektronicznie do firmy w ktorej pracowalam. ono wplywa do glownej siedziby firmy takze nie trzeba zanosic do pracy.
Ja ogolnie cale cialo smaruje codziennie nawizajacymi ujedrniajacymi itp nawet jak nie bylam jeszcze w ciazy[emoji6] przed pierwsza tak samo [emoji6] potem dodatkowo na rozstępy ale nic nie daly, bo to bardziej genetyka niz cuda z kremow [emoji6]
Karola jesteś może? Powiedz mi bo mówiłaś ze zamawialas. Mamy ginekolog. Oni to wysyłają paczka? Przyjechał Kurier czy jak?