reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ej a jak to teraz jest z tym l4, słyszałam że nie trzeba już nosić do pracodawcy, tylko jest elektroniczne i lekarz to tak jakby załatwia, ktoś coś wie? :)

Ej a jak to teraz jest z tym l4, słyszałam że nie trzeba już nosić do pracodawcy, tylko jest elektroniczne i lekarz to tak jakby załatwia, ktoś coś wie? :)
to i ja kupie jakies kremy balsamy w rosmanie :). tak moj wyslal elektronicznie do firmy w ktorej pracowalam. ono wplywa do glownej siedziby firmy takze nie trzeba zanosic do pracy.

Ja smaruje zwykłymi kremami ujędrniającymi z rosska, nie zamierzam kupować nic konkretnie na rozstępy bo i tak mi sie robia mimo smarowania od poczatku pierwszej ciazy [emoji6]

Ja od początku smaruje biust masłem shea, a brzuch olejem ze słodkich migdałów i kokosowym, oprócz tego szczotkuję ciało na sucho. W drugim trymestrze kupuję kosmetyki Palmers. Nie chodzi o to czy pomoże na rozstępy ważne jest nawilżanie i ujędrnianie wtedy skóra lepiej się rozciąganie, a potem z regeneruje.

Ja od początku smaruje biust masłem shea, a brzuch olejem ze słodkich migdałów i kokosowym, oprócz tego szczotkuję ciało na sucho. W drugim trymestrze kupuję kosmetyki Palmers. Nie chodzi o to czy pomoże na rozstępy ważne jest nawilżanie i ujędrnianie wtedy skóra lepiej się rozciąganie, a potem z regeneruje.
Ja ogolnie cale cialo smaruje codziennie nawizajacymi ujedrniajacymi itp nawet jak nie bylam jeszcze w ciazy[emoji6] przed pierwsza tak samo [emoji6] potem dodatkowo na rozstępy ale nic nie daly, bo to bardziej genetyka niz cuda z kremow [emoji6]

Ja ogolnie cale cialo smaruje codziennie nawizajacymi ujedrniajacymi itp nawet jak nie bylam jeszcze w ciazy[emoji6] przed pierwsza tak samo [emoji6] potem dodatkowo na rozstępy ale nic nie daly, bo to bardziej genetyka niz cuda z kremow [emoji6]

No dokładnie rozstępy to kwestia genów, ja mam tendencję niestety jak trochę schudnę lub przytyje od razu mam białe krechy :(

reklama
Do góry