reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Też jestem ciągle głodna. Od słodkiego mnie odrzuca. Mi na mdłości pomagają migdały [emoji6]
O właśnie, dzięki! Jutro w Lidlu kupię chyba kilogram :D oprócz tego krakersy ryżowe są ok.

Ale nas tu przybywa, gratulacje dla wszystkich nowych przyszłych mam:)
Ja dzisiaj szczęśliwa po usg, ciąża prawie tydzień młodsza niz z om, ale przy cyklach średnio 35dniowych to akurat sie zgadza. Termin na 10.06, widziałam pulsujace serducho, tętno 141 <3
Super! ❤️

Ja dochodze do siebie dopiero, po ujrzeniu dwoch kresek i mysle jak ogarne 2,5-latka i noworodka :D mdlosci brak, w poprzednich ciazach juz na tym etapie mialam mdlosci i wymioty
Da radę! :) dokładnie taka różnica jest między moimi dziewczynami. Nie było łatwo ale też bez przesady do zrobienia. Tylko trochę zmęczenie jednak się dawało we znaki, za to teraz jest między nimi super.

a stosujecie jakies kremy na piersi? jaki najlepiej kupic? bo moje czasami mi rozsadza. już płyny sie w nich znajduja.. :)
Ja póki co wykanczam normalne balsamy a potem chyba kupię Mustelę. Rozstępy na cyckach i tak już mam, więc aż tak mi nie zależy :p bardziej muszę dbać o brzuch bo ten się jakoś uchwał :)

O właśnie, dzięki! Jutro w Lidlu kupię chyba kilogram :D oprócz tego krakersy ryżowe są ok.

Super! ❤️

Da radę! :) dokładnie taka różnica jest między moimi dziewczynami. Nie było łatwo ale też bez przesady do zrobienia. Tylko trochę zmęczenie jednak się dawało we znaki, za to teraz jest między nimi super.

Ja póki co wykanczam normalne balsamy a potem chyba kupię Mustelę. Rozstępy na cyckach i tak już mam, więc aż tak mi nie zależy :p bardziej muszę dbać o brzuch bo ten się jakoś uchwał :)
Moj nadal na piersi i spi ze mna i nie wiem jak to dalej bedzie z tym spaniem :)

Tzn jedna ciaze poronilam i bardzo zle ja znosilam, druga donoszona cala znosilam zle, tu poki co szcztpie brzych, bola plecy i niekiedy zoladek
Nie martw się niepotrzebnie bo stres źle wpływa na nas. Mówię to z dzisiejszego doświadczenia byłam u lekarza rodzinnego i miałam ciśnienie 180/90 ogólnie średnio się czuje i od jutra idę na zwolnienie, tylko nie wiem jeszcze na jak długo.

Nie martw się niepotrzebnie bo stres źle wpływa na nas. Mówię to z dzisiejszego doświadczenia byłam u lekarza rodzinnego i miałam ciśnienie 180/90 ogólnie średnio się czuje i od jutra idę na zwolnienie, tylko nie wiem jeszcze na jak długo.
Ja w ciazy z synkiem pracowalam do 7 miesiaca, do teraz siebie za to podziwiam :)

reklama
Do góry