Mam to samoJa też ciągle jestem głodna, a jak zjem to mnie mdli herbata ratuje życie
reklama
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Hej, ja mam podobna sytuację za dwa tyg wizyta u lekarza, póki co dzisiejsza beta 1992 to moj 3 wynik bety a u Ciebie jaki wynik?Chyba nie dam rady Was do końca nadrobić, ale mam nadzieję, że zorientuje się na bieżąco [emoji6] obecnie mam w planach powtórzyć betę że dwa razy i jakoś przeżyć ok dwa tyg zanim pójdę do lekarza[emoji85]
OM 6+6, a usg 6+0A który to tydzień? U mnie wg om 6+4 wg usg 6+1 i czynność serducha 115
green_parsley
Fanka BB :)
Moja pierwsza beta, wynik 130,4.Hej, ja mam podobna sytuację za dwa tyg wizyta u lekarza, póki co dzisiejsza beta 1992 to moj 3 wynik bety a u Ciebie jaki wynik?
Aktywna w BB
Z OM który to tydzień ciąży? Ja wynik 152 bety miałam po domniemanych 13 dni od owulacjiMoja pierwsza beta, wynik 130,4.
Aktywna w BB
Ja nic nie stosuje bo nawet nie wiedziałam, że są na ból jakieś kremy hehe to moja pierwsza ciąża więc myślę, że dużo się od Was nauczęa stosujecie jakies kremy na piersi? jaki najlepiej kupic? bo moje czasami mi rozsadza. już płyny sie w nich znajduja..
green_parsley
Fanka BB :)
4t2d wg skali laboratorium taki wynik wskazuje ciąże poniżej 5 tyg więc się zgadza. W poprzedniej ciąży przy pierwszym badaniu beta hcg miałam też ok 100.Z OM który to tydzień ciąży? Ja wynik 152 bety miałam po domniemanych 13 dni od owulacji
reklama
Aktywna w BB
Tak, rozpiętość bety jest spora w poszczególnych tygodniach4t2d wg skali laboratorium taki wynik wskazuje ciąże poniżej 5 tyg więc się zgadza. W poprzedniej ciąży przy pierwszym badaniu beta hcg miałam też ok 100.