reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzien dobry. Witam sie z kawusia. Ogarnięta i gotowa do pracy. Wczoraj miałam wizytę wszystko w normie badania na krew i mocz plus cytologia książkowe. Odzyskalam usg i wrzucę później. Kolejna wizyta za miesiąc. Chyba oszaleje do tego czasu.
Mam dać znać do jutra czy chce zwolnienie bo wczoraj nie moglam zdecydować. I sama nie wiem co mam robić. Przeraża mnie siedzenie w domu i bycie kurą domową a z drugiej strony chciałabym przystopować i zwolnić tempo.
Normalnie armagedon.

Dzien dobry. Witam sie z kawusia. Ogarnięta i gotowa do pracy. Wczoraj miałam wizytę wszystko w normie badania na krew i mocz plus cytologia książkowe. Odzyskalam usg i wrzucę później. Kolejna wizyta za miesiąc. Chyba oszaleje do tego czasu.
Mam dać znać do jutra czy chce zwolnienie bo wczoraj nie moglam zdecydować. I sama nie wiem co mam robić. Przeraża mnie siedzenie w domu i bycie kurą domową a z drugiej strony chciałabym przystopować i zwolnić tempo.
Normalnie armagedon.
Ja mam ten sam dylemat czy iść od razu na zwolnienie lekarskie chociaż średnio się czuje. Dziś idę do rodzinnej po zwolnienie bo dopiero za dwa tyg wizyta u ginekologa. Też mnie przeraża siedzenie w domu ale wiadomo też że wszystko zależy od naszego samopoczucia i od tego jaka mamy pracę :)fajnie że masz dobre wyniki, tylko się cieszyć

Witam się :) u mnie od rana mdłości, czyli dzień jak codzień, teraz zjadłam śniadanie to poczułam się lepiej bo u mnie najgorzej jest jeśli mam pusty żołądek, wtedy poprostu jest masakra.
A jak wy dziś dziewczyny :)

Normalnie armagedon.
Dobrze ze wszystko ok na wizycie [emoji6]
Witam się :) u mnie od rana mdłości, czyli dzień jak codzień, teraz zjadłam śniadanie to poczułam się lepiej bo u mnie najgorzej jest jeśli mam pusty żołądek, wtedy poprostu jest masakra.
A jak wy dziś dziewczyny :)
Hej [emoji137] ja pol godziny temu wstalam [emoji57]na szczęście czuje sie dzis super wiec pranie juz sie pierze, pokoj, sypialnia i kuchnia ogarniete, pozniej musze firanki wyprac, umyc okna i podłogi no i mlodego pokój ogarnąć co bedzie chyba najtrudniejsze [emoji23]

reklama
Do góry