reklama
Nie martw się, jeśli lekarz podczas usg nic na ten temat nie mówił to na pewno mieści się w normieTo teraz mam dylemat czy u mnie jest prawidłowe tętno
Cześć i gratuluje[emoji4] ogarniesz ogarniesz. Pewnie ze bedzie ciężko ale kto jak nie ty. [emoji110][emoji109]Ja dochodze do siebie dopiero, po ujrzeniu dwoch kresek i mysle jak ogarne 2,5-latka i noworodka mdlosci brak, w poprzednich ciazach juz na tym etapie mialam mdlosci i wymioty
Dzien dobry. Witam sie z kawusia. Ogarnięta i gotowa do pracy. Wczoraj miałam wizytę wszystko w normie badania na krew i mocz plus cytologia książkowe. Odzyskalam usg i wrzucę później. Kolejna wizyta za miesiąc. Chyba oszaleje do tego czasu.
Mam dać znać do jutra czy chce zwolnienie bo wczoraj nie moglam zdecydować. I sama nie wiem co mam robić. Przeraża mnie siedzenie w domu i bycie kurą domową a z drugiej strony chciałabym przystopować i zwolnić tempo.
Normalnie armagedon.
Mam dać znać do jutra czy chce zwolnienie bo wczoraj nie moglam zdecydować. I sama nie wiem co mam robić. Przeraża mnie siedzenie w domu i bycie kurą domową a z drugiej strony chciałabym przystopować i zwolnić tempo.
Normalnie armagedon.
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Jestem kurier
Ooo super! Dzięki za info. Wczoraj dostałam od nich maila ze zamowienie zrealizowane to ciekawe kiedy ostatecznie będzie.
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Ja mam ten sam dylemat czy iść od razu na zwolnienie lekarskie chociaż średnio się czuje. Dziś idę do rodzinnej po zwolnienie bo dopiero za dwa tyg wizyta u ginekologa. Też mnie przeraża siedzenie w domu ale wiadomo też że wszystko zależy od naszego samopoczucia i od tego jaka mamy pracę fajnie że masz dobre wyniki, tylko się cieszyćDzien dobry. Witam sie z kawusia. Ogarnięta i gotowa do pracy. Wczoraj miałam wizytę wszystko w normie badania na krew i mocz plus cytologia książkowe. Odzyskalam usg i wrzucę później. Kolejna wizyta za miesiąc. Chyba oszaleje do tego czasu.
Normalnie armagedon.
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dobrze ze wszystko ok na wizycie [emoji6]Dzien dobry. Witam sie z kawusia. Ogarnięta i gotowa do pracy. Wczoraj miałam wizytę wszystko w normie badania na krew i mocz plus cytologia książkowe. Odzyskalam usg i wrzucę później. Kolejna wizyta za miesiąc. Chyba oszaleje do tego czasu.
Normalnie armagedon.
Hej [emoji137] ja pol godziny temu wstalam [emoji57]na szczęście czuje sie dzis super wiec pranie juz sie pierze, pokoj, sypialnia i kuchnia ogarniete, pozniej musze firanki wyprac, umyc okna i podłogi no i mlodego pokój ogarnąć co bedzie chyba najtrudniejsze [emoji23]Witam się u mnie od rana mdłości, czyli dzień jak codzień, teraz zjadłam śniadanie to poczułam się lepiej bo u mnie najgorzej jest jeśli mam pusty żołądek, wtedy poprostu jest masakra.
A jak wy dziś dziewczyny
reklama