reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dobrze ze wszystko ok na wizycie [emoji6]Hej [emoji137] ja pol godziny temu wstalam [emoji57]na szczęście czuje sie dzis super wiec pranie juz sie pierze, pokoj, sypialnia i kuchnia ogarniete, pozniej musze firanki wyprac, umyc okna i podłogi no i mlodego pokój ogarnąć co bedzie chyba najtrudniejsze [emoji23]
Ja to mam tyle rzeczy do zrobienia że aż mi siebie żal :(

reklama
Hi, ja w kolejce u rodzinnego. Idę po zaświadczenie o ciąży no i pogadać o skierowaniu na badania krwi, może chociaż część uda się zrobić na nfz

Dziewczyny, z tymi rozstępami to się nie zgodzę. Ja też mam skłonności a po pierwszej ciąży nie zostały mi żadne poza kilkoma na biodrach, których nie smarowałam z takim zaangażowaniem jak brzuch, biodra i uda. Smarowałam się kilka razy dziennie od początku, brzuch kremem od Palmersa, resztę Mustelą, czasem Bio Oil.

U mnie 6t4d, w piątek byłam na USG i jest już serduszko więc nie stresuję się tak bardzo już :)

Dziewczyny, z tymi rozstępami to się nie zgodzę. Ja też mam skłonności a po pierwszej ciąży nie zostały mi żadne poza kilkoma na biodrach, których nie smarowałam z takim zaangażowaniem jak brzuch, biodra i uda. Smarowałam się kilka razy dziennie od początku, brzuch kremem od Palmersa, resztę Mustelą, czasem Bio Oil.

U mnie 6t4d, w piątek byłam na USG i jest już serduszko więc nie stresuję się tak bardzo już :)
Super, że już mogłaś usłyszeć serduszko ;):)

Ja smaruje zwykłymi kremami ujędrniającymi z rosska, nie zamierzam kupować nic konkretnie na rozstępy bo i tak mi sie robia mimo smarowania od poczatku pierwszej ciazy [emoji6]
ja tez tak sądze, stosowałam tyle kremow,olejków a lekarz powiedział mi ze jesli mam tendencje genetyczna to i tak wyjda rozstepy. i mam dzis zaorany mega brzuch :p

super

:) ja 22 ide do gin i bede miec wtedy 6t5d mam nadzieje ze serduszko bedzie :)

Inna sprawa ile się w ciąży przytyje. Jeśli ktoś zwiększy wagę o ponad 20 kg w ciągu kilku miesięcy to faktycznie kosmetyki mogą nie dać rady ;)

Dzień dobry [emoji3] u nas młody wstał o 7 ale ja i tak padam.. Objawow zero może lekkie mdłości przez chwilę i dużo śluzu a tak to wszytsko ok :) młody mi zaczyna kaszlec już mi ręce opadają [emoji22] widzę że 22 dużo nas będzie na wizytach :)

reklama
To witam w klubie. Ja od wczoraj jestem na L4 na córkę. Kaszel ma taki, że nie daje jej spać. Dziś pędzimy do lekarza. Nie ma to jak jesienny sezon chorobowy :(

Dziewczyny, czy wy decydujecie się na badania genetyczne? Ja w poprzedniej ciąży robiłam test PAPP-a i teraz też chciałam zrobić, bo mam w pakiecie u swojego lekarza, ale moja ginekolog opowiadała mi o rozszerzonych i bardziej dokładnych badaniach i zaczęłam się zastanawiać.

Do góry