Ja to mam tyle rzeczy do zrobienia że aż mi siebie żalDobrze ze wszystko ok na wizycie [emoji6]Hej [emoji137] ja pol godziny temu wstalam [emoji57]na szczęście czuje sie dzis super wiec pranie juz sie pierze, pokoj, sypialnia i kuchnia ogarniete, pozniej musze firanki wyprac, umyc okna i podłogi no i mlodego pokój ogarnąć co bedzie chyba najtrudniejsze [emoji23]
reklama
green_parsley
Fanka BB :)
Hej, Młoda odstawiona do przedszkola, a ja siedzę w pracy inie mogę zebrać myśli [emoji23]
Wiol86
Dziewczyny, z tymi rozstępami to się nie zgodzę. Ja też mam skłonności a po pierwszej ciąży nie zostały mi żadne poza kilkoma na biodrach, których nie smarowałam z takim zaangażowaniem jak brzuch, biodra i uda. Smarowałam się kilka razy dziennie od początku, brzuch kremem od Palmersa, resztę Mustelą, czasem Bio Oil.
U mnie 6t4d, w piątek byłam na USG i jest już serduszko więc nie stresuję się tak bardzo już
U mnie 6t4d, w piątek byłam na USG i jest już serduszko więc nie stresuję się tak bardzo już
Madelaine701
Super, że już mogłaś usłyszeć serduszkoDziewczyny, z tymi rozstępami to się nie zgodzę. Ja też mam skłonności a po pierwszej ciąży nie zostały mi żadne poza kilkoma na biodrach, których nie smarowałam z takim zaangażowaniem jak brzuch, biodra i uda. Smarowałam się kilka razy dziennie od początku, brzuch kremem od Palmersa, resztę Mustelą, czasem Bio Oil.
ja tez tak sądze, stosowałam tyle kremow,olejków a lekarz powiedział mi ze jesli mam tendencje genetyczna to i tak wyjda rozstepy. i mam dzis zaorany mega brzuchJa smaruje zwykłymi kremami ujędrniającymi z rosska, nie zamierzam kupować nic konkretnie na rozstępy bo i tak mi sie robia mimo smarowania od poczatku pierwszej ciazy [emoji6]
super
ja 22 ide do gin i bede miec wtedy 6t5d mam nadzieje ze serduszko bedzieDziewczyny, z tymi rozstępami to się nie zgodzę. Ja też mam skłonności a po pierwszej ciąży nie zostały mi żadne poza kilkoma na biodrach, których nie smarowałam z takim zaangażowaniem jak brzuch, biodra i uda. Smarowałam się kilka razy dziennie od początku, brzuch kremem od Palmersa, resztę Mustelą, czasem Bio Oil.
Grabcia123
Dzień dobry [emoji3] u nas młody wstał o 7 ale ja i tak padam.. Objawow zero może lekkie mdłości przez chwilę i dużo śluzu a tak to wszytsko ok młody mi zaczyna kaszlec już mi ręce opadają [emoji22] widzę że 22 dużo nas będzie na wizytach
reklama
Wiol86
To witam w klubie. Ja od wczoraj jestem na L4 na córkę. Kaszel ma taki, że nie daje jej spać. Dziś pędzimy do lekarza. Nie ma to jak jesienny sezon chorobowy
Dziewczyny, czy wy decydujecie się na badania genetyczne? Ja w poprzedniej ciąży robiłam test PAPP-a i teraz też chciałam zrobić, bo mam w pakiecie u swojego lekarza, ale moja ginekolog opowiadała mi o rozszerzonych i bardziej dokładnych badaniach i zaczęłam się zastanawiać.
Dziewczyny, czy wy decydujecie się na badania genetyczne? Ja w poprzedniej ciąży robiłam test PAPP-a i teraz też chciałam zrobić, bo mam w pakiecie u swojego lekarza, ale moja ginekolog opowiadała mi o rozszerzonych i bardziej dokładnych badaniach i zaczęłam się zastanawiać.