reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
No tak właśnie o to mi chodzi. Ja bym wolała wiedzieć wszystko jak najszybciej. No ale każdy robi jak uważaJesli chodzi o cierpliwość to jak ktos jest cierpiliwy to pewnie da rade tylko bardziej chodzi o to ze podczas zwyklego badania lekarz raczej nie oceni tak dokladnie czy ciaza rozwija sie tam gdzie powinna i jak powinna...usg teraz to standard, dzieki temu mozna np wlasnie zauwazyc jakis kwiaczek czy cos co bedzie wskazaniem do lezenia pd samego początku... no ale kazdy robi jak uwaza [emoji6] to tylko moje zdanie [emoji6]
W sumie w np w uk pierwsze usg to prenatalne wiec jak widac tak mozna[emoji6]
turkusova
Też jestem ciągle głodna. Od słodkiego mnie odrzuca. Mi na mdłości pomagają migdały [emoji6]Ja też ciągle jestem głodna, a jak zjem to mnie mdli [emoji14] herbata ratuje życie
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Ja dziewczyny też mam duży apetyt ale o dziwo bez mdłości. Na okres ciąży postaram się wyeliminować słodycze, bo boję się o cukier wysokiTeż jestem ciągle głodna. Od słodkiego mnie odrzuca. Mi na mdłości pomagają migdały [emoji6]
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Witam wszystkie nowe mamusie
Ale nas tu przybywa, gratulacje dla wszystkich nowych przyszłych mam
Ja dzisiaj szczęśliwa po usg, ciąża prawie tydzień młodsza niz z om, ale przy cyklach średnio 35dniowych to akurat sie zgadza. Termin na 10.06, widziałam pulsujace serducho, tętno 141 <3
Ja dzisiaj szczęśliwa po usg, ciąża prawie tydzień młodsza niz z om, ale przy cyklach średnio 35dniowych to akurat sie zgadza. Termin na 10.06, widziałam pulsujace serducho, tętno 141 <3
Madelaine701
SuperAle nas tu przybywa, gratulacje dla wszystkich nowych przyszłych mam
Zaskoczona2013
Ale nas tu przybywa, gratulacje dla wszystkich nowych przyszłych mam
A który to tydzień? U mnie wg om 6+4 wg usg 6+1 i czynność serducha 115
green_parsley
Ja też planuje iść jak będzie 6t4d i liczę, że coś już zobaczę[emoji85]
reklama
Paulina90
Zaangażowana w BB
Witaj i gratuluję też mam styczniaka ale z 2017
Ja tez mam styczniaka z 2017