reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

W 12 tyg juz 3d? Czytalam, że najlepsza pamiątka po 20 tyg [emoji6]
Bo 3d to sumie taki bajer.
Gratki dziewczyny, piękne usg [emoji7]
Ja znowu cały dzień napięty...nie wiem kiedy odsapne

reklama
Jesli chodzi o cierpliwość to jak ktos jest cierpiliwy to pewnie da rade tylko bardziej chodzi o to ze podczas zwyklego badania lekarz raczej nie oceni tak dokladnie czy ciaza rozwija sie tam gdzie powinna i jak powinna...usg teraz to standard, dzieki temu mozna np wlasnie zauwazyc jakis kwiaczek czy cos co bedzie wskazaniem do lezenia pd samego początku... no ale kazdy robi jak uwaza [emoji6] to tylko moje zdanie [emoji6]
W sumie w np w uk pierwsze usg to prenatalne wiec jak widac tak mozna[emoji6]
No tak właśnie o to mi chodzi. Ja bym wolała wiedzieć wszystko jak najszybciej. No ale każdy robi jak uważa :)

Ale nas tu przybywa, gratulacje dla wszystkich nowych przyszłych mam:)
Ja dzisiaj szczęśliwa po usg, ciąża prawie tydzień młodsza niz z om, ale przy cyklach średnio 35dniowych to akurat sie zgadza. Termin na 10.06, widziałam pulsujace serducho, tętno 141 <3

A który to tydzień? U mnie wg om 6+4 wg usg 6+1 i czynność serducha 115

reklama
Do góry