reklama
caltha
Fanka BB :)
Nie wiem, czemu. Mi wchodzi normalnie. Spróbuj skopiować i wkleić w przeglądarceCoś mi link nie chce wejść
Link do: Paka Chłopiec wiosna lato 0-6mcy next, zara, hm
Mam jeszcze matę i wstawię dziś karuzelę i inne gadżety, więc zapraszam do wchodzenia na olx też w inne moje ogłoszenia.
Nataśka
Zapewne na początku kupimy nowe, a potem trochę tak, trochę tak jedynie co chyba kupię używane to wózek i zobaczę co z łóżeczkiemDziewczyny jak z rzeczami dla dziecka bardziej odkupujecie od kogoś czy kupujecie nowe ?
A ja teraz jestem zwolennikiem używanych rzeczy, zwłaszcza tych 0-3 dzieci nie zniszczą takich ciuszkow i mozna kupić praktycznie nowe. Pewnie nowych też pokupowalas troszkę, ale bez przesady na pewno nowe kupię rzeczy kąpielowe(wanienkę, ręczniki, pieluchy flanelowe i tetrowe) i materacyk.
No moja mała wczoraj w tylu miejscach dawała o sobie znać, że za nic nie zgadłabym, jak jest ułożona. Jakby się na karuzeli kręciłaDlatego zastanawiam się jak mój Maluch ułożony...na ostatnim USG był nogami an dół ale to widziałam bo cZulam tam kopanie...a teraz też tam czuje ale częściej i chyba mocniej w okolicy pępka głównie po lewej stronie i tam aż rzuca brzuszkiem i zastanawiam się jak ułożony bąbelek
Dziewczyny jak z rzeczami dla dziecka bardziej odkupujecie od kogoś czy kupujecie nowe ?
Zapewne na początku kupimy nowe, a potem trochę tak, trochę tak jedynie co chyba kupię używane to wózek i zobaczę co z łóżeczkiem
Ja wczoraj przywiozłam od rodziny łóżeczko i je z m już złożyliśmy i ustawiliśmy. Musimy kupić materac jeszcze do niego. Za wózkiem rozglądam się na olx. Mam już upatrzony model, czekam na jakąś okazję fajną, bo taki wyprany i uszykowany do sprzedaży mogę już kupić za 1100-1200zł. Ale zdarzają się też w ładnym stanie za 700-800zł. Tyle, że z tym chciałam jeszcze chwilkę poczekać z 2 m-ce.A ja teraz jestem zwolennikiem używanych rzeczy, zwłaszcza tych 0-3 dzieci nie zniszczą takich ciuszkow i mozna kupić praktycznie nowe. Pewnie nowych też pokupowalas troszkę, ale bez przesady na pewno nowe kupię rzeczy kąpielowe(wanienkę, ręczniki, pieluchy flanelowe i tetrowe) i materacyk.
A z ciuszkami dla maleństwa to wyznawałam zasadę: używane, używane. Ale wczoraj dostałam i to od rodziny torbę ciuszków. I powiem wam dziewczyny, że te rzeczy były tak znoszone, brudne, poplamione i do tego niektóre osierszczone, że mnie trochę, mówiąc szczerze, odrzuciło od nich
Po tym stwierdziłam, że dla niemowlaka kupię po prostu rzeczy nowe w małej ilości i będę po prostu częściej prać. A potem zastanowię się nad używanymi.
Zdaję sobie sprawę, że używane rzeczy nie zawsze są w takim kiepskim stanie. No ale na dzień dzisiejszy mnie trochę odrzuciło od ubranek używanych
Grabcia123
Co tu taka cisza?? Co u was dziewczyny??
Lenka87 super, gratuluję
Jak po weekendzie? U nas iście wiosenna pogoda, mogłoby już tak zostać i robić się tylko ciepłej, a boję się, ze jeszcze przyjdzie mróz.
Ja właśnie piję kawę, jem ciacho i powoli zabieram się za robotę, którą w domu się nie kończy...
Wczoraj miałam kiepski dzień, na wieczór straszne duszności, mysle, ze dzidziuś się tak układa i przyciska mi na przeponę, jak siedzę czy stoję to mnie dusi, a jak się położę to jest dużo lepiej.
Jak po weekendzie? U nas iście wiosenna pogoda, mogłoby już tak zostać i robić się tylko ciepłej, a boję się, ze jeszcze przyjdzie mróz.
Ja właśnie piję kawę, jem ciacho i powoli zabieram się za robotę, którą w domu się nie kończy...
Wczoraj miałam kiepski dzień, na wieczór straszne duszności, mysle, ze dzidziuś się tak układa i przyciska mi na przeponę, jak siedzę czy stoję to mnie dusi, a jak się położę to jest dużo lepiej.
Gratulacje!Właśnie wróciłam z połówkowego Będzie dziewczynka. Moje przeczucia mnie nie myliły. Troszkę mniejsza niż wskazuje OM. Waży 450 gr.
reklama