reklama
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Dzień dobry wszystkim [emoji4] po przerwie w odzywaniu.
Mieliśmy tyle zawirowań, że dopiero dzisiejszy dzień zapowiada się na spokojniejszy. Do tego wszyscy z grypą żołądkową.
Nawet mała była bardziej aktywna niż zwykle przez ten czas...[emoji57]
Czytałam was trochę, ale jeszcze zbyt mało czasu żeby wszystko nadrobić także póki co witam się i życzę miłego i spokojnego dnia.
Gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści
Mieliśmy tyle zawirowań, że dopiero dzisiejszy dzień zapowiada się na spokojniejszy. Do tego wszyscy z grypą żołądkową.
Nawet mała była bardziej aktywna niż zwykle przez ten czas...[emoji57]
Czytałam was trochę, ale jeszcze zbyt mało czasu żeby wszystko nadrobić także póki co witam się i życzę miłego i spokojnego dnia.
Gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści
Grabcia123
Fanka BB :)
Gratulacje fajnie że przeczucia się sprawdziły ciekawe czy moje się sprawdzaWłaśnie wróciłam z połówkowego Będzie dziewczynka. Moje przeczucia mnie nie myliły. Troszkę mniejsza niż wskazuje OM. Waży 450 gr.
Super, gratuluję Całe 450 gram wszechszczęścia!!Właśnie wróciłam z połówkowego Będzie dziewczynka. Moje przeczucia mnie nie myliły. Troszkę mniejsza niż wskazuje OM. Waży 450 gr.
No ja właśnie wysłałam jedną robotę do kontrahenta i powinnam się zabrać za kolejną, by jeszcze dziś wysłać, ale tak mnie potwornie muli, że się zastanawiam, czy się przekimać i potem robićhejka, ja przespacerowałam się do sklepu i chyba się przekimam, bo mnie muli
Mam pytanie do was dziewczyny.
Przywieźliśmy łózko od rodziny, które leżało jakieś 12-13 lat w piwnicy i to takiej, do której zagląda się sporadycznie. Byłam sceptycznie nastawiona do tego, bo zdawałam sobie sprawę, że jak coś tak długo leży w zapomnianej piwnicy, to zbyt świeże nie jest. No i wykrakałam. Złożyliśmy je i umyliśmy wodą z płynem, sodą, a ono tak śmierdzi stęchlizną, że mnie aż zapowietrza, gdy jestem obok. Ja nie widzę, swojej małej w tym łóżeczku, a mój m. że jak się umyje ze 150 razy i wywietrzy to będzie cacy. Nie chce mi się już z nim kłócić.
Co robić dziewczyny? Jest jakaś szansa, że ono przestanie tak śmierdzieć?
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Co do jakiej płci ? bo nie jestem w temacieGratulacje fajnie że przeczucia się sprawdziły ciekawe czy moje się sprawdza
Mi gin ciągle mówi chociaż niepewnie, że na 80-90% córeczka a ja jakoś mam przeczucia, że to drugi chłopiec i ciężko mi się nastawić [emoji848] czasami mam wrażenie, że będę miała niespodziankę przy porodzie bo coś nieśmiałe te moje dziecko aby dokładnie się pokazać a to już końcówka 25 tyg [emoji38]
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Oj nie wiem... siostra miała podobna sytuacje i mimo, że próbowali pozbyć się tego smrodu to nie dało się nic zrobić i musieli kupić inne. Wydaje mi się, że ten zapach został już z tym łożeczkiem na zawsze. No chyba, że mogę się mylić o są jakieś sposoby to chętnie się również dowiem [emoji14]Super, gratuluję Całe 450 gram wszechszczęścia!!
No ja właśnie wysłałam jedną robotę do kontrahenta i powinnam się zabrać za kolejną, by jeszcze dziś wysłać, ale tak mnie potwornie muli, że się zastanawiam, czy się przekimać i potem robić
Mam pytanie do was dziewczyny.
Przywieźliśmy łózko od rodziny, które leżało jakieś 12-13 lat w piwnicy i to takiej, do której zagląda się sporadycznie. Byłam sceptycznie nastawiona do tego, bo zdawałam sobie sprawę, że jak coś tak długo leży w zapomnianej piwnicy, to zbyt świeże nie jest. No i wykrakałam. Złożyliśmy je i umyliśmy wodą z płynem, sodą, a ono tak śmierdzi stęchlizną, że mnie aż zapowietrza, gdy jestem obok. Ja nie widzę, swojej małej w tym łóżeczku, a mój m. że jak się umyje ze 150 razy i wywietrzy to będzie cacy. Nie chce mi się już z nim kłócić.
Co robić dziewczyny? Jest jakaś szansa, że ono przestanie tak śmierdzieć?
Grabcia123
W 15tc była dziewczynka w 19 chyba chłopiec bo coś było między nogami ale była też pępowina no i nie do końca było widać przeczucia że drugi chłopiec chociaż ciąża zupełnie innaCo do jakiej płci ? bo nie jestem w temacie
Mi gin ciągle mówi chociaż niepewnie, że na 80-90% córeczka a ja jakoś mam przeczucia, że to drugi chłopiec i ciężko mi się nastawić [emoji848] czasami mam wrażenie, że będę miała niespodziankę przy porodzie bo coś nieśmiałe te moje dziecko aby dokładnie się pokazać a to już końcówka 25 tyg [emoji38]
Patcia8919
Zaciekawiona BB
To mamy zagadkę i test na przeczucie [emoji16]
Grabcia123
Zdjęcia z tego samego USG.... To białe to pępowinaTo mamy zagadkę i test na przeczucie [emoji16]
reklama
Dzięki za odpowiedź. Ja bym się naprawdę z tego łóżeczka ogromnie cieszyła, bo jest fajne i zawsze to zmniejsza koszty, ale obecnie to najchętniej bym je porąbała i puściła z dymem, ale m. się tak uparł, bo to od jego rodzinyOj nie wiem... siostra miała podobna sytuacje i mimo, że próbowali pozbyć się tego smrodu to nie dało się nic zrobić i musieli kupić inne. Wydaje mi się, że ten zapach został już z tym łożeczkiem na zawsze. No chyba, że mogę się mylić o są jakieś sposoby to chętnie się również dowiem [emoji14]
Powiem wam, że te ciuszki i łóżeczko odebrały mi trochę radości z przygotowywania wyprawki, do której wreszcie się zabrałam