reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry,
Jakie plany na sobotę? My właśnie trochę odpoczywamy po całym tygodniu, a później może jakieś zakupy :)

reklama
Hej, dziewczyny [emoji4] Trochę mnie nie było, bo wypadł mi niespodziewany wyjazd ! U nas wszystko ok, oprócz lekkiego kataru. U mnie sobota pod znakiem sprzątania [emoji39]

Ja dziś sprzątanie. Jeszcze nie do końca się urządziliśmy po przeprowadzce. Niektóre rzeczy jeszcze w pudłach :p

Chciałabym już wtorek,bo dopiero wtedy mam połówkowe. Dalej nie wiemy kogo noszę pod serduszkiem.

Dzień dobry,
Jakie plany na sobotę? My właśnie trochę odpoczywamy po całym tygodniu, a później może jakieś zakupy :)
A u mnie dziś bez sprzątania. Za to mega zakupy już za nami. Jestem z siebie dumna, bo kupiłam dziś pierwszą rzecz dla maluszka: kocyk. Były same różowe, ale udało mi się dokopać do jedynego niebieskiego w kotki :D
Za różem nie przepadam :p
Pozmywaliśmy z m, a teraz idziemy na długi spacer.
Miłego dnia dziewczyny :)

A u mnie dziś bez sprzątania. Za to mega zakupy już za nami. Jestem z siebie dumna, bo kupiłam dziś pierwszą rzecz dla maluszka: kocyk. Były same różowe, ale udało mi się dokopać do jedynego niebieskiego w kotki :D
Za różem nie przepadam :p
Pozmywaliśmy z m, a teraz idziemy na długi spacer.
Miłego dnia dziewczyny :)
Ja ostatnio też kupiłam pierwszą rzecz, taki śliczny rampersik ;) zazdroszczę spaceru, bo ja niestety już nie daję rady, przejdę kawałek i muszę siadać, takie mam bóle spojenia łonowego :( a tu jeszcze tyle czasu..

reklama
Do góry