reklama
A to dziś sobota?! Ide z dzieciakami do kina na Mary Poppins a puzniej do pracyDzień dobry,
Jakie plany na sobotę? My właśnie trochę odpoczywamy po całym tygodniu, a później może jakieś zakupy
AasiaI
Fanka BB :)
Hej, dziewczyny [emoji4] Trochę mnie nie było, bo wypadł mi niespodziewany wyjazd ! U nas wszystko ok, oprócz lekkiego kataru. U mnie sobota pod znakiem sprzątania [emoji39]
I u mnie dzisiaj sprzątanie
To do dzieła
A u mnie dziś bez sprzątania. Za to mega zakupy już za nami. Jestem z siebie dumna, bo kupiłam dziś pierwszą rzecz dla maluszka: kocyk. Były same różowe, ale udało mi się dokopać do jedynego niebieskiego w kotkiDzień dobry,
Jakie plany na sobotę? My właśnie trochę odpoczywamy po całym tygodniu, a później może jakieś zakupy
Za różem nie przepadam
Pozmywaliśmy z m, a teraz idziemy na długi spacer.
Miłego dnia dziewczyny
Nataśka
Ja ostatnio też kupiłam pierwszą rzecz, taki śliczny rampersik zazdroszczę spaceru, bo ja niestety już nie daję rady, przejdę kawałek i muszę siadać, takie mam bóle spojenia łonowego a tu jeszcze tyle czasu..A u mnie dziś bez sprzątania. Za to mega zakupy już za nami. Jestem z siebie dumna, bo kupiłam dziś pierwszą rzecz dla maluszka: kocyk. Były same różowe, ale udało mi się dokopać do jedynego niebieskiego w kotki
Za różem nie przepadam
Pozmywaliśmy z m, a teraz idziemy na długi spacer.
Miłego dnia dziewczyny
caltha
Gratulacje dziewczyny. Jestem mamą chłopca z maja 2018. Gdyby któraś szukała wyprawki to polecam: Link do: Paka Chłopiec wiosna lato 0-6mcy next, zara, hm
Jest tego więcej niż na zdjęciach.
Jest tego więcej niż na zdjęciach.
Grabcia123
A jakie przeczucia co do płci?Ja dziś sprzątanie. Jeszcze nie do końca się urządziliśmy po przeprowadzce. Niektóre rzeczy jeszcze w pudłach [emoji14]
Chciałabym już wtorek,bo dopiero wtedy mam połówkowe. Dalej nie wiemy kogo noszę pod serduszkiem.
reklama
Ala1990aa
A jakie przeczucia co do płci?
O to samo miałam pytać [emoji4]