reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

My może zrobiliśmy, błąd, że tak szybko powiedzieliśmy. Moja mama wiedziała jeszcze zanim zrobiłam test. Pojechaliśmy z mężem do niej i powiedziała, że przed chwilą dzwonił lekarz, że niestety tato zmarł i wtedy się strasznie rozplakałam i powiedziałam: Mamo, i co teraz będzie? Chyba jestem w ciąży. Okres mi się spóźnia... Po południu zrobiłam test i od razu do niej zadzwoniłam. Córka też już wie, chciałam, żeby cieszyła się, że będzie starszą siostrą, a nie, żeby rozpaczała po śmierci ukochanego dziadziusia. Teście też już wiedzą. Wszyscy się bardzo cieszą mimo, że to taki trudny dla nas czas...

reklama
My może zrobiliśmy, błąd, że tak szybko powiedzieliśmy. Moja mama wiedziała jeszcze zanim zrobiłam test. Pojechaliśmy do niej i powiedziała, że przed chwilą dzwonił lekarz, że niestety tato zmarł i wtedy się strasznie rozplakałam i powiedziałam: Mamo, i co teraz będzie? Chyba jestem w ciąży. Okres mi się spóźnia... Po południu zrobiłam test i od razu do niej zadzwoniłam. Córka też już wie, chciałam, żeby cieszyła się, że będzie starszą siostrą, a nie, żeby rozpaczała po śmierci ukochanego dziadziusia. Teście też już wiedzą. Wszyscy się bardzo cieszą mimo, że to raki trudny dla nas czas...

O mamo, rzeczywiście trudny czas :( przykro mi z powodu śmierci taty. Trzymaj się, dla córki i dla maluszka [emoji8]

@Trzynastka oby szczęśliwa witaj[emoji4] kurcze ja to wam zazdroszcze brzuszków.
Ale 5 tydz i już o matko ooo to co bedzie potem. Może to jakies gazy i wzdecia[emoji44][emoji44][emoji44]
Hehe ten mój brzuch to zawsze była moja zmora, wszystko się odkłada w nim nie jest wynikiem jeszcze ciąży tylko takiej natury. Ale masz rację wzdęcia i gazy też mam

Dziękuję. Mama mówiła, że jakiś czas temu tato rozmawiał z nią i mówił, czemu oni nie mają jeszcze drugiego dziecka. Już mogliby mieć. Także tato na pewno byłby szczęśliwy.

Moi rodzice tez szczęśliwi. Chociaż to drugie to u nas całkowicie nieplanowane było, to tez się cieszymy. Moi rodzice oboje są bardzo mocno schorowani, że na maxa spędzają każdą wolną chwilę z wnukami, bo chyba po prostu boją się, że nagle ich zabraknie :( a ja sobie nawet tego wyobrazić nie potrafię. I nie potrafię sobie wyobrazić Twojego bólu, bo z moimi rodzicami jestem bardzo mocno związana i nie wiem jak bym przeżyła smierć któregokolwiek z rodziców :(
Jak tylko będziesz potrzebować wsparcia to tu wpadaj, bo od każdej dziewczyny dostaniesz [emoji8]

Zazdroszcze ze wasi rodzice ciesza sie z bycia dziadkami.. moja matka jakis czas temu powiedziala ze po co mi drugie dziecko od tego czasu juz nie rozmawiamy wiec raczej nigdy sie nie dowie ze ma kolejnego wnuka...

@Ces a to jest taka możliwość zrobic tajny watek ?

My może zrobiliśmy, błąd, że tak szybko powiedzieliśmy. Moja mama wiedziała jeszcze zanim zrobiłam test. Pojechaliśmy z mężem do niej i powiedziała, że przed chwilą dzwonił lekarz, że niestety tato zmarł i wtedy się strasznie rozplakałam i powiedziałam: Mamo, i co teraz będzie? Chyba jestem w ciąży. Okres mi się spóźnia... Po południu zrobiłam test i od razu do niej zadzwoniłam. Córka też już wie, chciałam, żeby cieszyła się, że będzie starszą siostrą, a nie, żeby rozpaczała po śmierci ukochanego dziadziusia. Teście też już wiedzą. Wszyscy się bardzo cieszą mimo, że to taki trudny dla nas czas...
Bardzo wspolczuje. Trzymaj się kochana. Napewno bedzie dobrze. Musisz myśleć pozytywnie.

Zazdroszcze ze wasi rodzice ciesza sie z bycia dziadkami.. moja matka jakis czas temu powiedziala ze po co mi drugie dziecko od tego czasu juz nie rozmawiamy wiec raczej nigdy sie nie dowie ze ma kolejnego wnuka...

@Ces a to jest taka możliwość zrobic tajny watek ?
Jest i zrobimy jak zakończą dochodzić czerwcowe mamy, my się lepiej poznamy i czas zweryfikuje kto chce pisać i pisze i bywa [emoji4]Wtedy zrobimy zamknięty. Będą miały dostęp tylko dziewczyny z czerwca. No i administracja[emoji4]

reklama
Do góry