reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To może u mnie więcej niż jedno, bo pomijając fakt istnienia oponki z poprzedniej ciąży brzuszek jest dość spory i wciągnąć go nie mogę a mam taki nawet rano przed jedzeniem... taka natura chyba :)
IMG_20181013_120918.jpg

Załączniki

• IMG_20181013_120918.jpg
    IMG_20181013_120918.jpg
    105,2 KB · Wyświetleń: 278
reklama
Powiem wam ze tez bym wolała jeszcze być incognito. Chodzę już tylko w leginsach bo mimo ze mieszczę się w spodnie to mnie uciska i mi nie wygodnie xD jakoś nie mam ochoty rzucać się w oczy ze jestem dwupakiem za szybko...

Po mnie tylko to że kawy nie pije mogą coś się domyślać.. Ale jutro właśnie u nas jest rodzinna impreza i pewnie mezus się Wygada..
W poprzedniej ciąży do porodu wyglądalam jak w 5-6msc przytyłam 2.5kg ale to co przeszłam to masakra

reklama
Do góry