MagdaTZ
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może u mnie więcej niż jedno, bo pomijając fakt istnienia oponki z poprzedniej ciąży brzuszek jest dość spory i wciągnąć go nie mogę a mam taki nawet rano przed jedzeniem... taka natura chyba Zobacz załącznik 907099
Ja też a że zaczęłam zdrowiej jeść to mam nawet wrażenie że mam bardziej płaski brzusioJa dalej płaska chyba, ze zjem i mi wywali brzuchol
Ja też a że zaczęłam zdrowiej jeść to mam nawet wrażenie że mam bardziej płaski brzusio
Ale ja tak i przed ciążą miałam ja bym tam wolała, żeby mnie jakoś szczególnie nie wysadziłoTez tak mam zwłaszcza rano, pusty żołądek i nic nie widać. Jak się najem to mnie dżinsy uciskają
Ja w pierwszej ciazy nie mialam duzego brzucha nawet pod sam koniec [emoji14]Ale ja tak i przed ciążą miałam ja bym tam wolała, żeby mnie jakoś szczególnie nie wysadziło