reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hahahah u mnie zapomnij. Tesciowie już wiedzą a mojej mamie powiem po poniedzialku.
U mnie wie tz i siostra [emoji6]
A reszcie tzn tz rodzince chce powiedzieć dopiero w swieta bo teraz jest za wcześnie a potem do swiat i tak bedziemy 350km od nich wiec przez tel raczej nie powiemy [emoji6]
No i mam taki fajny pomysł na przekazanie tego i mam nadzieje ze sie uda [emoji1]

reklama
U mnie wie tz i siostra [emoji6]
A reszcie tzn tz rodzince chce powiedzieć dopiero w swieta bo teraz jest za wcześnie a potem do swiat i tak bedziemy 350km od nich wiec przez tel raczej nie powiemy [emoji6]
No i mam taki fajny pomysł na przekazanie tego i mam nadzieje ze sie uda [emoji1]
Jaki pomysł??? [emoji4][emoji4]

Ja powiedziałam o ciąży tylko mojej mamie. Teściom powiem za 3 miesiące wolę narazie się nie chwalić.

Dziewczyny macie zaparcia? Mnie od wczoraj męczą, a pije dużo wody i jem warzywa nie wiem skąd to się bierze.
Jakieś naturalne metody?

Ja powiedziałam o ciąży tylko mojej mamie. Teściom powiem za 3 miesiące wolę narazie się nie chwalić.

Dziewczyny macie zaparcia? Mnie od wczoraj męczą, a pije dużo wody i jem warzywa nie wiem skąd to się bierze.
Jakieś naturalne metody?
Ja miałam wczoraj. Myślę z to normalne. Podwyższony progesteron źle wpływa na pracę jelit i stad zaparcia. Mi pomaga sok z buraka ewentualnie jogurt probiotyczny.

A mnie dzisiaj jakoś dziwnie kłuję jajnik.Tępy pojedynczy ból. Chwila spokoju i znowu.
Nie czuje się przez to komfortowo. I co chwila biegam do lazienki.
Dziewczyny jakie plany na weekend?

reklama
Do góry