reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hahahah u mnie zapomnij. Tesciowie już wiedzą a mojej mamie powiem po poniedzialku.
U mnie wie tz i siostra [emoji6]
A reszcie tzn tz rodzince chce powiedzieć dopiero w swieta bo teraz jest za wcześnie a potem do swiat i tak bedziemy 350km od nich wiec przez tel raczej nie powiemy [emoji6]
No i mam taki fajny pomysł na przekazanie tego i mam nadzieje ze sie uda [emoji1]

reklama
U mnie wie tz i siostra [emoji6]
A reszcie tzn tz rodzince chce powiedzieć dopiero w swieta bo teraz jest za wcześnie a potem do swiat i tak bedziemy 350km od nich wiec przez tel raczej nie powiemy [emoji6]
No i mam taki fajny pomysł na przekazanie tego i mam nadzieje ze sie uda [emoji1]
Jaki pomysł??? [emoji4][emoji4]

Ja powiedziałam o ciąży tylko mojej mamie. Teściom powiem za 3 miesiące wolę narazie się nie chwalić.

Dziewczyny macie zaparcia? Mnie od wczoraj męczą, a pije dużo wody i jem warzywa nie wiem skąd to się bierze.
Jakieś naturalne metody?

Ja powiedziałam o ciąży tylko mojej mamie. Teściom powiem za 3 miesiące wolę narazie się nie chwalić.

Dziewczyny macie zaparcia? Mnie od wczoraj męczą, a pije dużo wody i jem warzywa nie wiem skąd to się bierze.
Jakieś naturalne metody?
Ja miałam wczoraj. Myślę z to normalne. Podwyższony progesteron źle wpływa na pracę jelit i stad zaparcia. Mi pomaga sok z buraka ewentualnie jogurt probiotyczny.

A mnie dzisiaj jakoś dziwnie kłuję jajnik.Tępy pojedynczy ból. Chwila spokoju i znowu.
Nie czuje się przez to komfortowo. I co chwila biegam do lazienki.
Dziewczyny jakie plany na weekend?

reklama
Do góry