reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hahhah no fakt juz możesz się ciut zaokraglic. Chyba że założysz coś luznego .
Pamietam ze w pierwszej ciazy w święta/sylwester to mialam taki malutki brzuszek że jak ktos nie wiedział to ze jestem w ciazy to by sie nie domyslil [emoji1] wiec moze teraz bedzie podobnie, wtedy w święta bylam rowno miesiac do przodu niz teraz bede [emoji1]

Ostatnio "slyszalam" ze niektore kobiety jak zachodza w ciążę to zawsze w podobnym terminie [emoji1] u mnie to sie nawet sprawdza bo w pierwszej ciazy test robilam pod koniec sierpnia a teraz pod koniec wrzesnia i tp mialam na 6.05 a teraz na 6.06 [emoji1]

reklama
@MagdaTZ jak dobrze kojarzę masz też wizytę w pon więc razem będziemy wizytowac[emoji4] Coś ucichlas ostatnio. Odzywaj się jak się czujesz.

Kochana tez 25 mam szybkie usg coby uslyszec serduszko. Teraz już było ale takie delikatne. Lekarz powiedział ze fasolki nie lubią jak się je podsłuchuje wiec poczekamy jak serducho będzie silniejsze :)

U mnie na badaniu był sam pęcherzyk ciążowy. Wiec ja będę szła z myślą o zarodku i serduszku. Już bym najlepiej poszła w tym tygodniu do lekarza, ale misze poczekać jeszcze. Ostatnio miałam plamienie, już przeszło z jednej strony się ciszę ze nie ma. Piersi troszkę mnie bolą ale nic więcej i trochę mnie to martwi. Ale muszę poczekać do 25 :) u Ciebie na pewno będzie wszystko dobrze [emoji173]️

A mnie dzisiaj jakoś dziwnie kłuję jajnik.Tępy pojedynczy ból. Chwila spokoju i znowu.
Nie czuje się przez to komfortowo. I co chwila biegam do lazienki.
Dziewczyny jakie plany na weekend?
Mnie tez tak czasami kluje, mysle ze to normalne choc nie przyjemne [emoji57]

U nas leniwie [emoji1] i chorowicie [emoji57] mlodego brzuch dalej boli ale ma sile grac w pilke [emoji57]
Ostatni weekend u tz rodziców [emoji6] w tym roku to i tak dlugo tu bylismy [emoji1] ja z mlodym od konca maja czerwiec i lipiec i od wrzesnia znowu [emoji1]

@MagdaTZ jak dobrze kojarzę masz też wizytę w pon więc razem będziemy wizytowac[emoji4] Coś ucichlas ostatnio. Odzywaj się jak się czujesz.
Niestety.brak czasu:) mąż wiecznie w pracy a ja biegam od coreczki do syna:) a jeszcze zakupy, obiad, sprzątanie... i niestety ciągle mnie mdli. W spodnie z trudem wchodze [emoji14] to chyba dlatego, że mało minęło od poprzedniego porodu więc u mnie w 3 msc już będzie widać ciąże:) a w poniedziałek idę na 16 :) powinno już być piękne serduszko:)

reklama
Niestety.brak czasu:) mąż wiecznie w pracy a ja biegam od coreczki do syna:) a jeszcze zakupy, obiad, sprzątanie... i niestety ciągle mnie mdli. W spodnie z trudem wchodze [emoji14] to chyba dlatego, że mało minęło od poprzedniego porodu więc u mnie w 3 msc już będzie widać ciąże:) a w poniedziałek idę na 16 :) powinno już być piękne serduszko:)
Będę trzymać kciuki. Niech moc będzie z Tobą[emoji4]wow to szybko będzie u Ciebie widać. U mnie przy drugiej ciąży dopiero wybrzuszylo mnie ciut tak kolo 6 msc. Ale szału nie bylo.

Do góry