reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kciuki zacisniete. Napewno mama się ucieszy i wzruszy[emoji4]Masz jakiś plan jak to zrobisz? Jakieś małe buciki? Albo smoczek?
Tak jak lubię mieć wszystko zaplanowane, tak sprawy związane z takimi emocjami wolę przeżywać spontanicznie, dlatego bez żadnych symboli - po prostu powiemy jak czujemy w danym momencie .[emoji6] nie mam pojęcia co z tego będzie [emoji39]

Poza tym śmieszna historia, bo dziś rano miałam jechać na drugą pigmentację makijażu permanentnego brwi, ale moja kosmetolożka w ciąży mi tego nie zrobi.. a mamie do dzisiaj utrzymywałam, ze jednak jadę [emoji39] także od razu jak mnie zobaczy to na jej twarzy pojawi się znak zapytania [emoji3]

Dzięki za wsparcie kochana :* jestem trochę spokojniejsza. Jeszcze tydzień i 25 pojde do lekarza dowiedzieć się czy jest ok :) bo zarodka nie było jeszcze :)

Kochana tez 25 mam szybkie usg coby uslyszec serduszko. Teraz już było ale takie delikatne. Lekarz powiedział ze fasolki nie lubią jak się je podsłuchuje wiec poczekamy jak serducho będzie silniejsze :)

Ja o dziwo ostatnio wstaje o 8 gdzie zawsze byłam spiochem. Zastanawiam się co ja będę robić całymi dniami skoro młoda w przedszkolu a ja już na zwolnieniu...

Cześć! A dzisiaj nasz mały-wielki dzień - w końcu chcemy osobiście powiedzieć rodzicom o bobasie, jestem bardzo podekscytowana [emoji3] tym bardziej, że chyba nogdy nie trzymałam przed swoją mamą niczego w tajemnicy tak długo [emoji28] (czyt. dwa tygodnie po pozytywnym teście [emoji28] ). Liczę na dużo pozytywnymch wrażeń, trzymajcie kciuki! [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny!
Ja już powiedziałam, nie wytrzymałam :) ale sie cieszyli :) miłego dnia :)

reklama
Do góry