reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Będę trzymać kciuki. Niech moc będzie z Tobą[emoji4]wow to szybko będzie u Ciebie widać. U mnie przy drugiej ciąży dopiero wybrzuszylo mnie ciut tak kolo 6 msc. Ale szału nie bylo.
Przy pierwszej w 7 msc przy drugiej w 15 tygodniu:) najlepsze, że rosnie tylko brzuch i wyglada to komicznie:) taka idealna piłka:)

reklama
Jak sie dzis czujesz, mam nadzieję że wszystko dobrze u ciebie :*

Dziewczyny jak samopoczucie dziś? U mnie od wczoraj dramat, mdłości max, nawet na myślenie o jedzeniu mi niedobrze a dziś mam imprezę :( chyba umrę na niej :(
Ja właśnie się obudziłam :D bo nue mam planów innych niż odpoczynek. Później wieczorem było już czysto zobaczymy jak będzie dalej.
Powodzenia na imprezie, może nie będzie tak źle.

To tylko ja chce czekac z imformowaniem tz rodzicow do swiat ? [emoji1]
Nasi już wiedzą :)
Ja powiedziałam o ciąży tylko mojej mamie. Teściom powiem za 3 miesiące wolę narazie się nie chwalić.

Dziewczyny macie zaparcia? Mnie od wczoraj męczą, a pije dużo wody i jem warzywa nie wiem skąd to się bierze.
Jakieś naturalne metody?
Niestety trochę mnie męczą mimo że jem tony owoców i warzyw, niestety normalne. Pomagają mi suszone śliwki.

A mnie dzisiaj jakoś dziwnie kłuję jajnik.Tępy pojedynczy ból. Chwila spokoju i znowu.
Nie czuje się przez to komfortowo. I co chwila biegam do lazienki.
Dziewczyny jakie plany na weekend?
Mnie we wtorek dość mocno kłuł jajnik, nie wiem dlaczego.

Ja powiedziałam rodzicom wczoraj, jeszcze została teściowa to pewnie teraz w weekend powiemy.
Ja powiedziałam wczesniej ponieważ moja mam w nastepnym tygodniu jedzie na jodowanie po wycięciu tarczycy i nie będę mogła przez 3 tygodnie się z nią zobaczyć:(

Moi rodzice juz wiedzą, powiedziałam po becie ;) a jutro idziemy do teściów. Chcialabym mieć zdjęcie...zaraz wchodzę do gabinetu

reklama
IMG_3968.JPG

To ja jestem jakaś kosmitka PatrAc na mój brzuszek [emoji23][emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_3968.JPG
    IMG_3968.JPG
    351,3 KB · Wyświetleń: 305
Do góry