reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Będę trzymać kciuki. Niech moc będzie z Tobą[emoji4]wow to szybko będzie u Ciebie widać. U mnie przy drugiej ciąży dopiero wybrzuszylo mnie ciut tak kolo 6 msc. Ale szału nie bylo.
Przy pierwszej w 7 msc przy drugiej w 15 tygodniu:) najlepsze, że rosnie tylko brzuch i wyglada to komicznie:) taka idealna piłka:)

reklama
Jak sie dzis czujesz, mam nadzieję że wszystko dobrze u ciebie :*

Dziewczyny jak samopoczucie dziś? U mnie od wczoraj dramat, mdłości max, nawet na myślenie o jedzeniu mi niedobrze a dziś mam imprezę :( chyba umrę na niej :(
Ja właśnie się obudziłam :D bo nue mam planów innych niż odpoczynek. Później wieczorem było już czysto zobaczymy jak będzie dalej.
Powodzenia na imprezie, może nie będzie tak źle.

To tylko ja chce czekac z imformowaniem tz rodzicow do swiat ? [emoji1]
Nasi już wiedzą :)
Ja powiedziałam o ciąży tylko mojej mamie. Teściom powiem za 3 miesiące wolę narazie się nie chwalić.

Dziewczyny macie zaparcia? Mnie od wczoraj męczą, a pije dużo wody i jem warzywa nie wiem skąd to się bierze.
Jakieś naturalne metody?
Niestety trochę mnie męczą mimo że jem tony owoców i warzyw, niestety normalne. Pomagają mi suszone śliwki.

A mnie dzisiaj jakoś dziwnie kłuję jajnik.Tępy pojedynczy ból. Chwila spokoju i znowu.
Nie czuje się przez to komfortowo. I co chwila biegam do lazienki.
Dziewczyny jakie plany na weekend?
Mnie we wtorek dość mocno kłuł jajnik, nie wiem dlaczego.

Ja powiedziałam rodzicom wczoraj, jeszcze została teściowa to pewnie teraz w weekend powiemy.
Ja powiedziałam wczesniej ponieważ moja mam w nastepnym tygodniu jedzie na jodowanie po wycięciu tarczycy i nie będę mogła przez 3 tygodnie się z nią zobaczyć:(

Moi rodzice juz wiedzą, powiedziałam po becie ;) a jutro idziemy do teściów. Chcialabym mieć zdjęcie...zaraz wchodzę do gabinetu

reklama
IMG_3968.JPG

To ja jestem jakaś kosmitka PatrAc na mój brzuszek [emoji23][emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_3968.JPG
    IMG_3968.JPG
    351,3 KB · Wyświetleń: 301
Do góry