reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry!
Tz pojechał do pracy, ja o 11 mam pierwszą wizytę a do tego wczoraj odebralismy samochód od mechanika, który po dojezdzie do domu okazal się nie naprawiony...i przed ginem musze dymac na warsztat. Tyle nerwów, że od 5 nie śpię [emoji20]
Trzymam kciuki za wizytę.[emoji110][emoji109]

reklama
Bardzo fajny pomysł- jestem za.

Witaj, ja bym poczekała z wizytą jeszcze. Teraz to nic Ci raczej jeszcze nie powie.

Spokojnie wszystko jest ok. Mnie tylko czasamu boli w podbrzuszu, takie chwilowe skórcze jakby. Lekarka powiedziała, że macica sie rozszerza.
Moja poprzednia ciąża była książkowa tylko na końcu mnie zgaga dopadła. Także jak nic sie nie dzieje to jest jak najbardziej ok.

Dzięki za wsparcie kochana :* jestem trochę spokojniejsza. Jeszcze tydzień i 25 pojde do lekarza dowiedzieć się czy jest ok :) bo zarodka nie było jeszcze :)

To będzie na pewno piękny dzień [emoji3]daj znać później
Mój mąż jesli wytrzyma do wizyty będę w szoku
Tez myślałam czekać do wizyty (w najbliższy czwartek, to będzie początek 8 tyg.), ale po prostu nie dam rady [emoji39] tym bardziej, że nie widujemy rodziców na co dzień, a dzisiaj jedziemy w rodzinne strony i nadarzy się okazja. Dam znać jak zareagowali dziadkowie na nową rolę życia [emoji2]

Dziewczyny co myslicie o pomysle utworzenia tabelki .Imie ,miejscowosc,wiek,termin om-usg ,plec ,i pozniej imiona wybrane.Tak mi wpadl pomysl ale nie teraz tylko poczekalybysmy jeszcze ze 2 -3 tygodnie .Zweryfikuje czas kto sie udziela ,ile z nas zrezygnuje z forum itp.Kazda taka tabelke moglaby sobie zapisac albo wydrukowac :) dodatkowo tabelke przykleilabym do wątku aby kazda mogla luknąć ktorej sie i co sprawdzilo.W miedzy czasie bylaby weryfikowana na bierząco.
Też uważam, że to świetny pomysł! [emoji6]

Cześć. Chciałabym do was po cichutku dołączyć :) mimo że @ teoretycznie, (pomijając ostatnie zawirowania) powinna być w najblizsza niedzielę w środę zrobilam krew z wynikiem 27.68 dziś powtórzyłam z wynikiem 106.4 :) W KOŃCU SIĘ UDAŁO :) w najmniej spodziewanym momencie. A już traciłam nadzieję :) mam nadzieję że powoli was poznam i zostanę już tutaj do końca i nic złego się nie wydarzy :)
Witaj gratuluje[emoji8] dlugo sie staraliscie ?
Dziewczyny co myslicie o pomysle utworzenia tabelki .Imie ,miejscowosc,wiek,termin om-usg ,plec ,i pozniej imiona wybrane.Tak mi wpadl pomysl ale nie teraz tylko poczekalybysmy jeszcze ze 2 -3 tygodnie .Zweryfikuje czas kto sie udziela ,ile z nas zrezygnuje z forum itp.Kazda taka tabelke moglaby sobie zapisac albo wydrukowac :) dodatkowo tabelke przykleilabym do wątku aby kazda mogla luknąć ktorej sie i co sprawdzilo.W miedzy czasie bylaby weryfikowana na bierząco.
Jesyem za [emoji6]
Panikuje dziewczyny . Jak już nie mam śluzu żadnego brązowego ani nic to myśle ze jest źle, nie bolą mnie tak plecy, ani w podbrzuszu nic Mie czuje [emoji24][emoji29]
Nie panikuj [emoji8] mnie od początku nic a nic nie boli..
Dzień dobry!
Tz pojechał do pracy, ja o 11 mam pierwszą wizytę a do tego wczoraj odebralismy samochód od mechanika, który po dojezdzie do domu okazal się nie naprawiony...i przed ginem musze dymac na warsztat. Tyle nerwów, że od 5 nie śpię [emoji20]
Kciuki za wizytę [emoji8]
Chyba właśnie pójdę dopiero po 21

Z synkiem serduszko było dopiero 5t5d tydzień wcześniej nie było...
Dzień dobry dziewczyny :)
To i tak szybko bylo serduszko [emoji6]

Tak mam zamiar zrobić, póki co będę obserwować sytuację. Pół biedy że nic mnie nie boli a teraz weekend to sobie odpocznę.

Ja myślę, że ona już może się domyślać :D w końcu kobiety wiedzą kiedy coś jest na rzeczy a jak posklada jedno z drugim, to ciąża jak nic :)
Jak sie dzis czujesz, mam nadzieję że wszystko dobrze u ciebie :*

Dziewczyny jak samopoczucie dziś? U mnie od wczoraj dramat, mdłości max, nawet na myślenie o jedzeniu mi niedobrze a dziś mam imprezę :( chyba umrę na niej :(

Cześć! A dzisiaj nasz mały-wielki dzień - w końcu chcemy osobiście powiedzieć rodzicom o bobasie, jestem bardzo podekscytowana [emoji3] tym bardziej, że chyba nogdy nie trzymałam przed swoją mamą niczego w tajemnicy tak długo [emoji28] (czyt. dwa tygodnie po pozytywnym teście [emoji28] ). Liczę na dużo pozytywnymch wrażeń, trzymajcie kciuki! [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny!
Kciuki zacisniete. Napewno mama się ucieszy i wzruszy[emoji4]Masz jakiś plan jak to zrobisz? Jakieś małe buciki? Albo smoczek?

reklama
Do góry