aronia12
Fanka BB :)
Ale innych zamknietych watkow nie widzisz, tzn. listy, tylko ten, na ktory masz dostep.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale innych zamknietych watkow nie widzisz, tzn. listy, tylko ten, na ktory masz dostep.
Trzymaj się kochana.....badz dobrej i myśli.... :* ile ma lat dziadek ?Tak póki co tylko tomograf maja zrobić. Boje się bo dziadek ogólnie jest slabiutki więc raczej podjęcie się jakiejś operacji w jego stanie odpada. Teraz ma bardzo niskie cisnienie. Sama biopsja pewnie pod narkoza na którą dziadka raczej nie beda narażać, no ale okaże się w poniedziałek.
Kurcze to takie niesprawiedliwe dziadek ani nie pije ani nie pali (30 lat temu miał wyciętą krtań)
Przecież piszesz na wątku zamkniętym czerwcowych mamNo tak ale co mam dodać jak mi sie nie wyświetla[emoji41][emoji16][emoji6]
Ok może dlatego że jest pisane tak IIma, a to jest ilma małymi czyli duże i i l [emoji4]Z twoim profilem aniaslu ma problem, nie potrafi go znaleźć dlatego nie potrafisz znaleźć wątku
Dzieki. Wczesniej je widzialam wszystkie. A teraz sie czuje wyobcowana Wrocilam po 10 dniach, pocieszylam sie do obiadu a tu nagle forum mi zniknelo nieoczekiwanie. Na pocieche chyba mi tylko pozostanie czytanie zaleglych 300 stronOmg, chciałabym Ci pomóc, ale ja widzę u siebie zamknięte wątki. Nie rozumiem czemu Ty nie.
Widziałam tam twoje postyPrzecież piszesz na wątku zamkniętym czerwcowych mam
Twój login dopiero wysłałam do aniaslu, musisz zerkac co jakiś czas czy włączyła już Ci dostępDzieki. Wczesniej je widzialam wszystkie. A teraz sie czuje wyobcowana Wrocilam po 10 dniach, pocieszylam sie do obiadu a tu nagle forum mi zniknelo nieoczekiwanie. Na pocieche chyba mi tylko pozostanie czytanie zaleglych 300 stron
77Trzymaj się kochana.....badz dobrej i myśli.... :* ile ma lat dziadek ?
O. Nie, nie zostawimy Cię nie martw się. Napewno będziesz z nami, może do @Agatki trzeba by napisać. Coś podziałamy tylko się nie stresuj!!!Dzieki. Wczesniej je widzialam wszystkie. A teraz sie czuje wyobcowana Wrocilam po 10 dniach, pocieszylam sie do obiadu a tu nagle forum mi zniknelo nieoczekiwanie. Na pocieche chyba mi tylko pozostanie czytanie zaleglych 300 stron
Dzieki. Dziwi mnie jednak ogolnie wyglad strony, wiec nie wiem, czy to u mnie tylko kwestia dostepu. Teraz mi na przyklad jakies paski rozowe lataly. A z netem wszystko w porzadku.Twój login dopiero wysłałam do aniaslu, musisz zerkac co jakiś czas czy włączyła już Ci dostęp