reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja normalnie maluje [emoji6]

Ja biore Doppelherz mama aktiv premim + chela mag b6 mama [emoji6]
Ja również biorę te witaminy plus magnez. Sama sobie robię paznokcie hybrydowe Trzeba uważaj na zwykłe lakiery i odżywki niektóre mają składniki niebezpieczne .
A i z fryzjera i farby też nie rezygnuje, w ciągu jednego dnia bardziej mi zaszkodzi smog w mieście niż farba raz na miesiąc.

Witajcie dziewczyny, od dwóch dni leżę jak deska bo złapałam jelitówkę-znowuuu. Mega mnie skręcało, wymioty, biegunka ehhh.
Ale dzisiaj byłam na usg i jest moje dzieciątko z bijącym serduszkiem. Nie wiem ile razy na minutę bije, ale widziałam je na monitorze. Przepiękny widok. Wg. długości ciążę oceniono na 6 tydzień i 4 dzień, a wg miesiaczki to 7 tydzien i 2 dzień.
Za tydzień kolejna wizyta i wtedy dostanę skierowanie na badania.

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Załączniki

• 20181012_091120.jpg
    20181012_091120.jpg
    439,3 KB · Wyświetleń: 78
Karola ja pazury robie. Robiłam tez w pierwszej ciąży. Wiem ze akryl jest szkodliwy ale hybryda i żel podobno nie. Większość kobiet robi. Ważne by do porodu nie mieć zrobionych :D

Mi moj ginekolog właśnie mówił ze po 13 tyg żeby robić. Będę musiał się umówić na 25 października na wizytę bo 30 mam 2 zmianę, a nie wytrzymam tygodnia dłużej żeby dowiedzieć się czy już zarodek jest [emoji846][emoji846]

Witajcie dziewczyny, od dwóch dni leżę jak deska bo złapałam jelitówkę-znowuuu. Mega mnie skręcało, wymioty, biegunka ehhh.
Ale dzisiaj byłam na usg i jest moje dzieciątko z bijącym serduszkiem. Nie wiem ile razy na minutę bije, ale widziałam je na monitorze. Przepiękny widok. Wg. długości ciążę oceniono na 6 tydzień i 4 dzień, a wg miesiaczki to 7 tydzien i 2 dzień.
Super, gratuluje :) ja jeszcze ponad tydzień czekania i mam nadzieję, że również będę mogła się pochwalić takim zdjęciem :);)

Choć powiem wam ze dziś mam upławy normalne. Taki delikatny śluz. Bolą mnie delikatnie piersi, ale oprócz tego nic takiego. Podbrzusze mnie nie boli nic się nie dzieje i aż myśle ze coś jest nie tak

reklama
Super serduszko ❤️ zdrowiej szybko :)

Dziewczyny, mam wyniki drugiej bety, może któraś zajrzy czy jest ok :) w środę 5666, a piątek 12809
Przyrost chyba całkiem porządny :)

Jezusmaria, jak mnie mdli :p :p normalnie cokolwiek zjem to bleee.. Tylko herbatą popijam.

Do góry