reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja normalnie maluje [emoji6]

Ja biore Doppelherz mama aktiv premim + chela mag b6 mama [emoji6]
Ja również biorę te witaminy plus magnez. Sama sobie robię paznokcie hybrydowe Trzeba uważaj na zwykłe lakiery i odżywki niektóre mają składniki niebezpieczne .
A i z fryzjera i farby też nie rezygnuje, w ciągu jednego dnia bardziej mi zaszkodzi smog w mieście niż farba raz na miesiąc.

Witajcie dziewczyny, od dwóch dni leżę jak deska bo złapałam jelitówkę-znowuuu. Mega mnie skręcało, wymioty, biegunka ehhh.
Ale dzisiaj byłam na usg i jest moje dzieciątko z bijącym serduszkiem. Nie wiem ile razy na minutę bije, ale widziałam je na monitorze. Przepiękny widok. Wg. długości ciążę oceniono na 6 tydzień i 4 dzień, a wg miesiaczki to 7 tydzien i 2 dzień.
Za tydzień kolejna wizyta i wtedy dostanę skierowanie na badania.

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Załączniki

• 20181012_091120.jpg
    20181012_091120.jpg
    439,3 KB · Wyświetleń: 79
Karola ja pazury robie. Robiłam tez w pierwszej ciąży. Wiem ze akryl jest szkodliwy ale hybryda i żel podobno nie. Większość kobiet robi. Ważne by do porodu nie mieć zrobionych :D

Mi moj ginekolog właśnie mówił ze po 13 tyg żeby robić. Będę musiał się umówić na 25 października na wizytę bo 30 mam 2 zmianę, a nie wytrzymam tygodnia dłużej żeby dowiedzieć się czy już zarodek jest [emoji846][emoji846]

Witajcie dziewczyny, od dwóch dni leżę jak deska bo złapałam jelitówkę-znowuuu. Mega mnie skręcało, wymioty, biegunka ehhh.
Ale dzisiaj byłam na usg i jest moje dzieciątko z bijącym serduszkiem. Nie wiem ile razy na minutę bije, ale widziałam je na monitorze. Przepiękny widok. Wg. długości ciążę oceniono na 6 tydzień i 4 dzień, a wg miesiaczki to 7 tydzien i 2 dzień.
Super, gratuluje :) ja jeszcze ponad tydzień czekania i mam nadzieję, że również będę mogła się pochwalić takim zdjęciem :);)

Choć powiem wam ze dziś mam upławy normalne. Taki delikatny śluz. Bolą mnie delikatnie piersi, ale oprócz tego nic takiego. Podbrzusze mnie nie boli nic się nie dzieje i aż myśle ze coś jest nie tak

reklama
Super serduszko ❤️ zdrowiej szybko :)

Dziewczyny, mam wyniki drugiej bety, może któraś zajrzy czy jest ok :) w środę 5666, a piątek 12809
Przyrost chyba całkiem porządny :)

Jezusmaria, jak mnie mdli :p :p normalnie cokolwiek zjem to bleee.. Tylko herbatą popijam.

Do góry