reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dlaczego nie ma sensu? Kurczę może się okazać ze to naczynko albo jakiś mały krwiaczdk. Dostanie zalecenia i leki i wszystko będzie ok
W pl jak najbardziej mozna jechac na ip zeby zbadali niestety w uk raczej az tak sie nie przejmuja i ogolnie ciąża jest uznawana i w razie konicznosci ratowana od około 10-12tc jak sie nie myle..

Jesteście kochane ❤️
Niestety, jak Kamila napisała, w UK to tylko po 12tc, wcześniej raczej nic nie robią. W poniedziałek rano mam wizytę u położnej tak czy inaczej a teraz na weekend raczej nigdzie nie znajdę nic innego. Jest prywatna polska przychodnia niedaleko, więc najwyżej będę tam dzwonić jeśli się nie uspokoi.
Czytałam na blogu mamy ginekolog, że nie musi to oznaczać niczego groźnego, ale jednak mam stracha. W poprzednich ciążach nie plamilam, boję się że jestem stara i to dlatego :(

reklama
Cholera cholera... Teraz zaczynam panikować.. Byłam w toalecie i pojawił się różowy śluz na papierze  :( jestem już cała w nerwach.

Nie denerwuj się :) lekarz mi mówił, ze 6-7 tygodniu często pojawiają się takie plamienia i wcale nic złego nie musza oznaczać :) idź do lekarza, pewnie przepisze progesteron

Do góry