reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Melduję się na pokładzie. Po powrocie ogarnelam mieszkanie, ugotowalam zupę krem z dyni, nadgonilam forum. Teraz myślę o drzemce ale przy malej ciężko. Starsza pojechała do kina z kolezankami.
Dziewczyny jeśli macie jakieś wątpliwości, pytania, obawy tu jest link do mama ginekolog. Ja w drugiej ciąży chętnie korzystałam z porad na blogu. Odpowiada tam prawie na większość wątpliwości. Czasami nawet pisałam prywatna wiadomości i w miarę możliwości mi odpisywała.
Rano dałam wam linka odnośnie mycia okien i wieszania firanek. A tu cały blog. Warto poczytać. Link do: Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet - Blog o radości bycia mamą i lekarzem ginekologiem. Opowieść o tym jak dbać o zdrowie i cieszyć się życiem, połączona z poradami medycznymi. Lektura obowiązkowa nie tylko dla kobiet!

Gdzieś mi minęło że któraś wrzuciła dziennik prowadzenia ciąży. Prosilabym o wrzucenie jaki zakupiła bo chciałabym zamówić. A wiadomo że jak już ktoś ma to albo poleca albo napisze ze warto popatrzeć inne.

reklama
Cholera cholera... Teraz zaczynam panikować.. Byłam w toalecie i pojawił się różowy śluz na papierze  :( jestem już cała w nerwach.
Nie denerwuj sie, moze potrzeba ci troche odpoczac...? Wiem ze u was to nie ma nawet sensu nigdzie jechać bo to wczesna ciąża ale moze jakis prywatny gin gdziesz szybciej sie znajdzie ?

Do góry