Madelaine701
Fanka BB :)
Super wyniki wzrost prawidłowyDziewczyny, mam wyniki drugiej bety, może któraś zajrzy czy jest ok w środę 5666, a piątek 12809
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wyniki wzrost prawidłowyDziewczyny, mam wyniki drugiej bety, może któraś zajrzy czy jest ok w środę 5666, a piątek 12809
Mi dzis się rzuciło cos takiego w oczy, chyba kupię za jakiś czasGdzieś mi minęło że któraś wrzuciła dziennik prowadzenia ciąży. Prosilabym o wrzucenie jaki zakupiła bo chciałabym zamówić. A wiadomo że jak już ktoś ma to albo poleca albo napisze ze warto popatrzeć inne.
Oooo umknęło mi na blogu sama nie wiem jakim cudem. Wlasnie o to mi chodziło. Po poniedziałkowej wizycie zamówię. [emoji120] [emoji120]Mi dzis się rzuciło cos takiego w oczy, chyba kupię za jakiś czas
Link do: #Jestem w ciąży BLONDYNKA - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Nie ma sprawyOooo umknęło mi na blogu sama nie wiem jakim cudem. Wlasnie o to mi chodziło. Po poniedziałkowej wizycie zamówię. [emoji120] [emoji120]
Dzięki kochana[emoji8]
Niby fajne ale jak dla mnie zbedny gadżet [emoji6] ja sobie kupie jakaś najzwyklejsza teczke z przegrodami i juz [emoji6] ale ja to minimalistka totalna i mi takie rzeczy nie potrzebne [emoji14]Mi dzis się rzuciło cos takiego w oczy, chyba kupię za jakiś czas
Link do: #Jestem w ciąży BLONDYNKA - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Cholera cholera... Teraz zaczynam panikować.. Byłam w toalecie i pojawił się różowy śluz na papierze  jestem już cała w nerwach.
Nie denerwuj sie, moze potrzeba ci troche odpoczac...? Wiem ze u was to nie ma nawet sensu nigdzie jechać bo to wczesna ciąża ale moze jakis prywatny gin gdziesz szybciej sie znajdzie ?Cholera cholera... Teraz zaczynam panikować.. Byłam w toalecie i pojawił się różowy śluz na papierze  jestem już cała w nerwach.