reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Melduję się na pokładzie. Po powrocie ogarnelam mieszkanie, ugotowalam zupę krem z dyni, nadgonilam forum. Teraz myślę o drzemce ale przy malej ciężko. Starsza pojechała do kina z kolezankami.
Dziewczyny jeśli macie jakieś wątpliwości, pytania, obawy tu jest link do mama ginekolog. Ja w drugiej ciąży chętnie korzystałam z porad na blogu. Odpowiada tam prawie na większość wątpliwości. Czasami nawet pisałam prywatna wiadomości i w miarę możliwości mi odpisywała.
Rano dałam wam linka odnośnie mycia okien i wieszania firanek. A tu cały blog. Warto poczytać. Link do: Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet - Blog o radości bycia mamą i lekarzem ginekologiem. Opowieść o tym jak dbać o zdrowie i cieszyć się życiem, połączona z poradami medycznymi. Lektura obowiązkowa nie tylko dla kobiet!

Gdzieś mi minęło że któraś wrzuciła dziennik prowadzenia ciąży. Prosilabym o wrzucenie jaki zakupiła bo chciałabym zamówić. A wiadomo że jak już ktoś ma to albo poleca albo napisze ze warto popatrzeć inne.

reklama
Cholera cholera... Teraz zaczynam panikować.. Byłam w toalecie i pojawił się różowy śluz na papierze  :( jestem już cała w nerwach.
Nie denerwuj sie, moze potrzeba ci troche odpoczac...? Wiem ze u was to nie ma nawet sensu nigdzie jechać bo to wczesna ciąża ale moze jakis prywatny gin gdziesz szybciej sie znajdzie ?

Do góry