reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No jasne, ze się da:) wszystko się da:) ja tylko napisałam jak to byli u mnie. Zasadniczo w 8 go miesiąca ciąży pracowałam w ciągłych delegacjach także do domu wróciłam dopiero na 2 ostatnie miesiące ciąży. Także raczej trudno byłoby mi muc okna, ale na szczęście mój mąż to akurat ogarniał. Teraz zapowiedział, ze tez będzie, a jestem jeszcze na macierzyńskim. Niech robi jak chce : D
Mój mąż kiedy może to tez pomoże, ale skoro ja w domu, dobrze się czuje a on w pracy to czemu mam tego nie robić.

Ja dwa razy poroniłam i w sumie do tej pory nie wiem czemu. Niby wyszły mi pozytywne przeciwciała przeciwjądrowe ale na sto procent pewności nie ma, że to przez to. No ale jak widać Acard pomógł bo nic więcej nie brałam( no i jeszcze duphaston, ale wcześniej też go brałam ) i nic się nie działo. Teraz też biorę .
a w jakiej dawce bierzesz? 75? jedna dziennie?

Jakie witaminy bierzecie? Mi ginekolog przepisał prenatal uno.
Czy któraś z was robi paznokcie hybrydowe albo maluje zwykłym lakierem? I czy wiecie czy to szkodliwe?

Jakie witaminy bierzecie? Mi ginekolog przepisał prenatal uno.
Czy któraś z was robi paznokcie hybrydowe albo maluje zwykłym lakierem? I czy wiecie czy to szkodliwe?

Karola ja pazury robie. Robiłam tez w pierwszej ciąży. Wiem ze akryl jest szkodliwy ale hybryda i żel podobno nie. Większość kobiet robi. Ważne by do porodu nie mieć zrobionych :D

reklama
Do góry