Każde dziecko jest inne, mój jak był całkiem mały to ładnie spał, jadł i spał tylkoPowiem wam ze moja Julka była idealna w sumie nigdy nie doświadczyłam spożycia zimnej kawy czy zimnego obiadu albo oczu na zapalki
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ogromnie mi przykroDziewczyny opuszczam grupę, poroniłamale Wam życzę zdrowia dla Was i waszych maluszków. Nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale nie poddaje sie. Będzie dobrze !
Ja nie spałam w sumie 7 latNo niestety, chociaż w ciąży to jeszcze czasem da się wyspać, gorzej przy dzieckujak trafi się wymagający egzemplarz to masz przesrane
![]()
Aniasz2007
Początkująca w BB
Brałam Acard całą poprzednia ciążę. Syn jest zdrowy i chyba tylko dzięki acardowi się urodził.bylam u 4 różnych lekarzy i każdy mówił o Acardzie, więc chyba jest bezpiecznyWitam się i ja
Dziewczyny brała któraś z was w ciąży acard? Mi przepisał lekarz. I teraz się zastanawiam bo baba w aptece zrobiła mi awanti ze w ciąży nie wolno a gin kazał brać.
A szefowa nawet mi nie odpisała na smsa ze zwolnieniem i zaczynam panikować ze zostanę bez kasy ;(
a jak to wygladał u Ciebie poród?? mi ginka chce odstawic w 34 tyg bo zdarzaja sie czesto krwotoki po naturalnym.Brałam Acard całą poprzednia ciążę. Syn jest zdrowy i chyba tylko dzięki acardowi się urodził.bylam u 4 różnych lekarzy i każdy mówił o Acardzie, więc chyba jest bezpieczny
Aniasz2007
Początkująca w BB
Tak. Przed porodem musisz odstawic.tak jakoś w 35 chyba przestałam braća jak to wygladał u Ciebie poród?? mi ginka chce odstawic w 34 tyg bo zdarzaja sie czesto krwotoki po naturalnym.
i naturalnie rodzilas?Tak. Przed porodem musisz odstawic.tak jakoś w 35 chyba przestałam brać
Aniasz2007
Początkująca w BB
tak. I wszystko było w porządkui naturalnie rodzilas?
Silje1008
Fanka BB :)
No właśnie ponoć to nie bzdury..Bzdura![]()
o to troche mnie uspokoiłas bo ja sie ciagle zastanawiam po co ja mam brac ten acard...na nastepnej wizycie dogłebnie sie jej o wszystko wypytamtak. I wszystko było w porządku
reklama
Aniasz2007
Początkująca w BB
Ja dwa razy poroniłam i w sumie do tej pory nie wiem czemu. Niby wyszły mi pozytywne przeciwciała przeciwjądrowe ale na sto procent pewności nie ma, że to przez to. No ale jak widać Acard pomógł bo nic więcej nie brałam( no i jeszcze duphaston, ale wcześniej też go brałam ) i nic się nie działo. Teraz też biorę .o to troche mnie uspokoiłas bo ja sie ciagle zastanawiam po co ja mam brac ten acard...na nastepnej wizycie dogłebnie sie jej o wszystko wypytam