reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hey Mamusie, ja po wizycie u gina, z Dzidzia wszystko ok. :D Pytalam o czucie ruchów, lekarz mówił,ze to różnie jest, ale 16+4 to faktycznie czulam ruchy. Lozysko mam na tylniej ścianie. 21.01 badania polowkowe. Z moja tarczyca (4,66)koniecznie do endokrynologa na konsultacje i mam brac hemoffer na hemoglobine.:-D
Jesteś w takiej samej sytuacji jak ja. Żelazo do lykania i endokrynolog.
Najważniejsze że dzidzia ok. Będzie dobrze.

reklama
Dzwonie do endokrynologa wczoraj i mówię jaka sytuacja potrzeba zarejestrowania. Pani cisza w słuchawce, dobrze, dobrze termin 2020 hehehe :):)
Nawet jej dokończyć nie dałam, mówię Pani ja w ciąży jestem teraz mi lekarz potrzebny! I udało się 14.01
Boże już jestem chora jak mam iść stać w tych kolejkach. Słuchać gadania o chorobach.

Laski, ja musze iść na zwolnienie bo wracam z roboty a tu prawie 300 nowych wiadomości [emoji38] zaraz nadrobię [emoji123][emoji123]
Moj maraton 7.00-19.00 zakończony. Coś niewyraźnie się czuję, muszę nafaszerować się moim syropem. [emoji45]

Ja pol dnia dzis pognilam w lozku konczac serial, a pozniej zrobilam obiadek , poledwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym [emoji173]

Mnie cos brzuch pobolewa po lewej stronie..i tez brzuch twardnieje...dobrze ze w sobote wizyta , mam nadzieje ze wszystko dobrze tam..

Kurcze ale mi sie udało kupilam poduszke ciążowa w biedronce za niecale 30zl :)
Mam tylko taka malutka a teraz kupilan duza mam nadzieje ze sie sprawdzi za taka cene to nawet nie bedzie mi jej zal
Co ty dajesz 30zl. Ja za swoją 100zl.
A u mnie zawsze jakaś lipa w biedrach, takie wszystko jakby wybrakowane, przejrzane. Rzadko coś trafiam. Ale interes uważam super.

Hej. Jestem po wizycie. Na bóle podbrzusza powiedział, że takie jak ja mam są wpisane w ciążę bo się rozciąga. Sprawdził wyniki prenatalnych powiedział, że dobrze wyszły. Okazało się, iż będzie chłopak więc z mojej Poli nici. Zmartwilam się tylko bo cytologia nie wyszła. Cytoliza wyszła i jakieś globulki dostałam, ale się rozczytać nie mogę co to.

Ja pol dnia dzis pognilam w lozku konczac serial, a pozniej zrobilam obiadek , poledwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym [emoji173]

Mnie cos brzuch pobolewa po lewej stronie..i tez brzuch twardnieje...dobrze ze w sobote wizyta , mam nadzieje ze wszystko dobrze tam..
Szukam dobrego przepisu na sos pieczarkowy?! Podzielisz się!?

reklama
Hey Mamusie, ja po wizycie u gina, z Dzidzia wszystko ok. :D Pytalam o czucie ruchów, lekarz mówił,ze to różnie jest, ale 16+4 to faktycznie czulam ruchy. Lozysko mam na tylniej ścianie. 21.01 badania polowkowe. Z moja tarczyca (4,66)koniecznie do endokrynologa na konsultacje i mam brac hemoffer na hemoglobine.:-D
Super ze wszystko ok:) a ile masz hemoglobiny teraz?

Do góry