pantera987
Fanka BB :)
Ale mam ochotę na gołąbki.... muszę zrobić w najbliższym czasie. [emoji6]Dziewczyny gar rosołu ugotowany, golabki dopiekaja się w piekarniku i nawet kuchnia juz ogarnieta. Oj chyba będzie spokój do niedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mam ochotę na gołąbki.... muszę zrobić w najbliższym czasie. [emoji6]Dziewczyny gar rosołu ugotowany, golabki dopiekaja się w piekarniku i nawet kuchnia juz ogarnieta. Oj chyba będzie spokój do niedzieli
Będę mieć trzeciego chłopca [emoji16]Nati GRATULUJĘ
Przypomin kto juz w domu z rodzeństwa?
Hej Wam! Zazdroszczę wizytujacym, ja po 5 tygodniach wizytuje dopiero jutro po 12 [emoji85]
Wyniki porobione, nie wszystkie w normie, zobaczymy co na to dr no i na moje upławy - pewnie jedno z drugim i wyjdzie infekcja.
A mam pytanie do tych na L4: wypłatę macie na takim samym poziomie czy wyższa/niższa? Byłam wczoraj w zusie i przy okazji babka coś mówiła, że przy stałej pensji i L4 nie ma jakiś składek i zrozumiałam, że może być mniejsza...?;/ w sumie nie dociekalam, bo nie po to poszłam, ale teraz tak o tym rozmyślam ;P
Mi na prenatalnych pani doktor powiedziała, że jeszcze za wcześnie ale z wyrostka wygląda na dziewczynkę [emoji4] ale oboje z mężem tak czujemy [emoji16] ciekawe czy dobrze wyczujemy [emoji85]A też jeszcze nie wiesz? Ja tez mam przeczucia, podobne do Twoich.
Blw to świetna sprawa [emoji6]No wiadomo trzeba troche poczytac [emoji14] ja pewnie zaczne od jabłka albo marchewki po 4msc a później jak juz dziecko bedzie siedzieć to chce spróbować blw[emoji6]
Zazdroszczę ja dzisiaj ucieklam z mojego bałaganu, ale jutro juz zrobie obiadek i posprzatam zeby na weekend byl spokójDziewczyny gar rosołu ugotowany, golabki dopiekaja się w piekarniku i nawet kuchnia juz ogarnieta. Oj chyba będzie spokój do niedzieli
PopieramBlw to świetna sprawa [emoji6]
Ja mam dzisiaj wizytę, ale aż na 19Kto jeszcze dzisiaj ze mną wizytuje? Skrętu kiszek dostanę. Wizytę mam o 16 A w pracy jestem do 15, także tyle dobrego że mam czym głowę zająć [emoji6]
No wlasnie zaczelam czytac o tym dopiero jakis czas temu i żałuję ze nie wczesniej [emoji57] przy drugim bede madrzejsza i na pewno sprobuje [emoji6]Blw to świetna sprawa [emoji6]