reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Też obaliliśmy dziś szampana truskawkowego. Nie wiem czy to było piccolo, ale smakowało jak lizak [emoji14][emoji14] Mąż pojechał do biedronki i kupił jeszcze 3 butle na jutro. Tylko tak korek strzelił, że odbił się od sufitu i prawie trafił w małą, a leciał z impetem!
Ale mi dziewczyny ochoty na piccolo narobiłyście [emoji48] byliśmy jeszcze przed chwilą na herbatce u sąsiadow i dostaliśmy bujaczek z Fisher Pricea [emoji85][emoji85][emoji85]

reklama
O jej jakie przesądy [emoji85] ja czarnego na pewno nie kupię, dziwnie w lecie by wyglądał i taki depresyjne. Chciałabym szaro-biały lub burgundowy.
Mi się podobał taki czarny ze złotym stelażem (nie pamiętam firmy, ale wyglądał rasowo)...później mój entuzjazm opadł jak wyobraziłam sobie taki wózek na spacerze w upał [emoji39]

To dzieciaki chyba nawet lubią takie żywe kolory:)), chociaż na początku nie rozróżniają ich za bardzo to później będą zachwycone:)
Fakt :)) póki co nasz dom jest idealnie przygotowany na niemowlaka pod względem kolorystycznym - mamy dużo kontrastów czerń-biel, w sam raz dla takiego maleństwa i rozwoju jego mózgu ;))

reklama
Do góry