Pianistka1991
Fanka BB :)
O takie tęczowe cudo [emoji41]Pokaż przyda sie na pewno. Ja używałam dla synka nie raz mi zycie uratowal a na pewno pecherz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O takie tęczowe cudo [emoji41]Pokaż przyda sie na pewno. Ja używałam dla synka nie raz mi zycie uratowal a na pewno pecherz
Nam doradzał fachowiec w kwestii fotelika i pokazał jak zachowuje się fotelik bez żadnej bazy zapiety samym pasem, taki z wózka 3w1 właśnie... Wystarczyło mocniej pociągnąć i wszystko latało, pomijam już fakt że większość osób nie wie jak taki fotel prawidłowo zapiąć, mało kto ten pas w ogóle naciaga.Nie zgadzam się z Tobą
Tutaj nie chodzi o bazę czy pasy. Dobrze przymocowany fotelik nie wypnie się z pasów, zreszta są na to testy. Baza to wygoda i nie ma ogólnego wpływu na bezpieczensstwo( przy zderzeniach bocznych jest oczywiście lepiej mieć fotelik z baza, przy czołowych lepiej wypadają foteliki na pasyPrzerobiłam już tyle forum na temat fotelików, ze z tym stwierdzeniem zgodzić się nie mogę
No slodkie dziewczęceO takie tęczowe cudo [emoji41]Zobacz załącznik 929199
Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
O takie tęczowe cudo [emoji41]Zobacz załącznik 929199
Nam doradzał fachowiec w kwestii fotelika i pokazał jak zachowuje się fotelik bez żadnej bazy zapiety samym pasem, taki z wózka 3w1 właśnie... Wystarczyło mocniej pociągnąć i wszystko latało, pomijam już fakt że większość osób nie wie jak taki fotel prawidłowo zapiąć, mało kto ten pas w ogóle naciaga.
Bujaczek ekstra, ale synuś do schrupania [emoji2956]Jak byłam z Julkiem w ciąży długo się nad bijakiem zastanawiałam i naprawdę się wahałam. Wykoncypował jednak znalazłam taki, który uważałam za najbezpieczniejszy dla ciałka i rozwoju mego dziecka i nie zaluje. Kupiłam oczywiście używkę w idealnym stanie. Z całego serca polecam te bujaki chociaż pieruny drogie są:///Zobacz załącznik 929200
Zobacz załącznik 929201
Ej dziewczyny a orientuje sie ktoras z was jak to teraz bedzie z tymi nowymi zaleceniami standardow opieki okoloporodowej ?
Tak to za duzo sie nie zmienia ale nowoscia maja byc te testy na depresje - myślicie ze lekarze prowadzacy będą je przeprowadzac ? [emoji848]