Hmm jednak troche to za slodkieJuz tak dawno nie pilam nic z babelkami
reklama
Ja już w Wigilię piłam [emoji85] Wiśniowe piccolo najlepsze [emoji16]Nie dotrwalam z moin piccolo do sylwestra! Wlasnie wyslalam męża zeby mi otworzył
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Moj tz ma mi jutro kupic [emoji106][emoji14]Nie dotrwalam z moin piccolo do sylwestra! Wlasnie wyslalam męża zeby mi otworzył
Bede sobie puc z synkiem [emoji14]
pantera987
Ja też, ale na jutro czeka na mnie takie cudo i nie mogę się doczekać. [emoji39]Juz tak dawno nie pilam nic z babelkami
Ooo a gdzie kupiłaś?Ja też, ale na jutro czeka na mnie takie cudo i nie mogę się doczekać. [emoji39]Zobacz załącznik 929182
Piccolo brzoskwiniowy posmakowal mojej Malutkiej zaczela fikac i mąż ma nagrodę za otwarcie butelki bo czuje jak skacze
marla015
ja to bede chciala kupic wozek za mniej niz tysiąc zl. z checia bym kupila używamy nie widze w tym problemu. 2 tysiecy za wozek nie dam [emoji6] wole te pieniazki przeznaczyc na cos innego. tymbardziej ze i tak nie bedzie dlugo użytkowany. to tylko moje zdanie nie linczujcie mnie [emoji6]
Kurcze u mnie bylo tylko brzoskwiniowe i truskawkowe. Jutro lece poszukiwac wiśniowego bede pić z siostrzenica i mężem (do rodzicow jedziemy autem a maz kierowca)Ja już w Wigilię piłam [emoji85] Wiśniowe piccolo najlepsze [emoji16]
Tu większość mówi o uzywanyxh wózkachja to bede chciala kupic wozek za mniej niz tysiąc zl. z checia bym kupila używamy nie widze w tym problemu. 2 tysiecy za wozek nie dam [emoji6] wole te pieniazki przeznaczyc na cos innego. tymbardziej ze i tak nie bedzie dlugo użytkowany. to tylko moje zdanie nie linczujcie mnie [emoji6]
Sama mam uzywany i bardzo go lubie ale 3 tys bym za niego nie dala w sumie nie wiem ile siostra zaplacila ale pewnie cos ok 200 funtow
My jesteśmy u siostry i już tam zostajemy na noc [emoji16] nie opłaca nam się do domu wracać [emoji4]Kurcze u mnie bylo tylko brzoskwiniowe i truskawkowe. Jutro lece poszukiwac wiśniowego bede pić z siostrzenica i mężem (do rodzicow jedziemy autem a maz kierowca)
reklama
Kaamilaaa
Ja mysle dokładnie tak samo [emoji14]ja to bede chciala kupic wozek za mniej niz tysiąc zl. z checia bym kupila używamy nie widze w tym problemu. 2 tysiecy za wozek nie dam [emoji6] wole te pieniazki przeznaczyc na cos innego. tymbardziej ze i tak nie bedzie dlugo użytkowany. to tylko moje zdanie nie linczujcie mnie [emoji6]