reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja nie badałam, ale jestem po usunięciu woreczka już 10 lat. A od jakiegoś czasu czuję właśnie czasem jakieś dolegliwości bólowe jakby wątroba czy coś. I często mam problemy z jelitami a staram się jeść zdrowo. Muszę iść do lekarki niech mi da skierowanie i muszę to skontrolować. Wozeczek śliczny[emoji3]wygląda jak nowy [emoji16]ja mam wstępnie wybrany X-lander x-cite ale muszę jeszcze na żywo zobaczyć.Zobacz załącznik 929160
Tez bardzo fajny :)lubie takie spacerówki
Ja mam ten ze zdjęcia. Tak jak mówię średnio dla dziewczynki ale bardzo go lubię więc bez sensu kupować nowy.
Screenshot_2018-12-30-20-12-18.jpeg

Szczerze może jestem pesymistka ale na. Moje to testów żadnych nie będzie, oleja sprawę i tyle. Obym się mylila.
No właśnie tez sie zastanawiam czy to nie bedzie tak jak z wiekszoscia zalecen... zalecenia sobie lekaze i polozne sobie [emoji52]ale oby było inaczej, przy wczesnym rozpoznaniu niepokojacych znakow moza by bylo uniknac wieelu tragedii.. no ale ja to chyba licze na niemożliwe [emoji849]
Zazwyczaj kaucja stanowi wysokosc jednego miesiecznego czynszu. Duzo wiecej zażądała?
No niestety, cena miesiecznego wynajmu to 700zl odstepnego a babka chce kaucje w wysokosci 5tys [emoji849]
Ok, wiadomo wszystkie rzeczy tam chce zostawic, nawet tv i wszystkie inne sprzety to pewnie dlatego[emoji848]zobaczymy we wtorek, moze uda sie jakos dogadać, oby bo juz nie chce siedziec tz rodzicom na glowie no i chce miec nasz prywatny kąt[emoji120]

Ej dziewczyny a orientuje sie ktoras z was jak to teraz bedzie z tymi nowymi zaleceniami standardow opieki okoloporodowej ?
Tak to za duzo sie nie zmienia ale nowoscia maja byc te testy na depresje - myślicie ze lekarze prowadzacy będą je przeprowadzac ? [emoji848]
Może Ci mlodzi ambitni, cała reszta tych z doswiadczeniem raczej nie stosuje sie do nowych wytycznych bo oni woedza lepiej. Przyklad chocoazby cukrzyca

No właśnie tez sie zastanawiam czy to nie bedzie tak jak z wiekszoscia zalecen... zalecenia sobie lekaze i polozne sobie [emoji52]ale oby było inaczej, przy wczesnym rozpoznaniu niepokojacych znakow moza by bylo uniknac wieelu tragedii.. no ale ja to chyba licze na niemożliwe [emoji849]No niestety, cena miesiecznego wynajmu to 700zl odstepnego a babka chce kaucje w wysokosci 5tys [emoji849]
Ok, wiadomo wszystkie rzeczy tam chce zostawic, nawet tv i wszystkie inne sprzety to pewnie dlatego[emoji848]zobaczymy we wtorek, moze uda sie jakos dogadać, oby bo juz nie chce siedziec tz rodzicom na glowie no i chce miec nasz prywatny kąt[emoji120]
Faktycznie bardzo dużo sobie wola. Pierwszy raz o czym takim słyszę. Trzy czynsze max jako kaucję. Dziwna kobiecina!

No właśnie tez sie zastanawiam czy to nie bedzie tak jak z wiekszoscia zalecen... zalecenia sobie lekaze i polozne sobie [emoji52]ale oby było inaczej, przy wczesnym rozpoznaniu niepokojacych znakow moza by bylo uniknac wieelu tragedii.. no ale ja to chyba licze na niemożliwe [emoji849]No niestety, cena miesiecznego wynajmu to 700zl odstepnego a babka chce kaucje w wysokosci 5tys [emoji849]
O jeju to strasznie dużo! Pytanie czy przy wyprowadzce Wam by to w calosci oddała, bo ludzie sa dziwni. Moja znajoma wynajmuje mieszkanie super wyposażone a kaucja tyle co normalnie czylinjeden czynsz. Z tym, ze czynsz dwa razy taki.

Najlepiej poczytać sobie jakieś rankingi najnowsze o pierwszych fotelikach do auta.
Ja wybieram maxi cosi cabriofix. Do córki też go miałam.
Potem oddałam siostrze, dla jej synka. A potem został sprzedany. Bardzo się zdziwiłam, że ktoś chciał odkupić łupinę po dwójce dzieci, czego nie ukrywała w ogłoszeniu. Nie miał stłuczki, z wyglądu jak nowy, ale ja bym się nigdy nie zdecydowała na używany fotelik niewiadomego pochodzenia

Może Ci mlodzi ambitni, cała reszta tych z doswiadczeniem raczej nie stosuje sie do nowych wytycznych bo oni woedza lepiej. Przyklad chocoazby cukrzyca
Moj lekarz jest dosc mlody [emoji14] no do 40 to mu na pewno jeszcze troche brakuje [emoji57] ciekawe, bede 7stycznia na wizycie to zapytam [emoji848]
Faktycznie bardzo dużo sobie wola. Pierwszy raz o czym takim słyszę. Trzy czynsze max jako kaucję. Dziwna kobiecina!
No nie wiem zobaczymy we wtorek[emoji849]

reklama
O kurde masakra 5 koła:-\ tysiąc jest do przejścia ale 5?

Do góry