reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A wózek kupimy Mutsy. Tylko nie wiemy który model czy i2 czy Nio. Czekamy też na jąkąs lepszą promocję. Różnica w cenie tych modeli to 1000zł, oba mają swoje zalety :) i będziemy się pewnie do czerwca namyślać

No właśnie tez sie zastanawiam czy to nie bedzie tak jak z wiekszoscia zalecen... zalecenia sobie lekaze i polozne sobie [emoji52]ale oby było inaczej, przy wczesnym rozpoznaniu niepokojacych znakow moza by bylo uniknac wieelu tragedii.. no ale ja to chyba licze na niemożliwe [emoji849]No niestety, cena miesiecznego wynajmu to 700zl odstepnego a babka chce kaucje w wysokosci 5tys [emoji849]
Ok, wiadomo wszystkie rzeczy tam chce zostawic, nawet tv i wszystkie inne sprzety to pewnie dlatego[emoji848]zobaczymy we wtorek, moze uda sie jakos dogadać, oby bo juz nie chce siedziec tz rodzicom na glowie no i chce miec nasz prywatny kąt[emoji120]
Noooo to całkiem sporo :o:o
Ale może jak pogadacie i troche was pozna to zejdzie z ceny. Trzymam kciuki by wszystko bylo po Twojej /Waszej mysli

A ja mam upatrzony wózek Anex Cross, ale chyba zapoluje na używany.
IMG_20181230_203538.jpeg

reklama
Do góry