reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzikuska!!! Dobre to ja jestem szalona Dzikuska. Bo 3 kilo w miesiąc, a wcześniej też dochodziły kilogramy. Wogole jakoś już przed samą ciąża zaczęłam tyc. A teraz to już leci. A raczej lecę ja, jak ta kula z góry. Na koniec będę ogromna. 8-):o:D:D

Ja to samo. 3kg przytyłam. W. Miesiąc od wizyty do wizyty. Przecież to dopiero początek, a gdzie dalej. Oj będzie co zrzucac, oj będzie. Ćwiczyć mi się nie chce, a poza tym się boję. Jak mam zaszkodzić to wolę się nie wysilać. No i co jeść zostało tylko. Ha ha :-D:biggrin2:

Nie bój się ćwiczyć:) to nawet wciągające jest:))))

Dzikuska!!! Dobre to ja jestem szalona Dzikuska. Bo 3 kilo w miesiąc, a wcześniej też dochodziły kilogramy. Wogole jakoś już przed samą ciąża zaczęłam tyc. A teraz to już leci. A raczej lecę ja, jak ta kula z góry. Na koniec będę ogromna. 8-):o:D:D

Hahaha:) oby nie:) mało co kobiety tak drażni po porodzie jak ich ciało, ja miałam troszkę walkę z powrotem do formy ale udało się. Niestety przytyłam dużo, bo aż 16 kg, ale tyć zaczęłam bardzo późno. A teraz tak powolutku od początku coś do przodu idą kg. Oby mi nie przychodziły w końcówce ciąży tak samo jak w pierwszej , bo w 8 i 9 tygodniu to dosłownie na tydzień przybywał mi kilogram:((((brrrr

Hahaha:) oby nie:) mało co kobiety tak drażni po porodzie jak ich ciało, ja miałam troszkę walkę z powrotem do formy ale udało się. Niestety przytyłam dużo, bo aż 16 kg, ale tyć zaczęłam bardzo późno. A teraz tak powolutku od początku coś do przodu idą kg. Oby mi nie przychodziły w końcówce ciąży tak samo jak w pierwszej , bo w 8 i 9 tygodniu to dosłownie na tydzień przybywał mi kilogram:((((brrrr

Miesiącu oczywiscie, a nie tygodniu;)

A ja zrobiłam sernik z bita śmietaną i czekolada i nie mogłam się go doczekać to zjadłam zanim dobrze się zsiadł[emoji18]a teraz jestem w raju[emoji14]
Siedzę i zjadłam już jogurt, rosół, mandarynki, sernik i dwa inne kawałki ciasta i wcale nie czuje ze juz dość. Masakra. Ile można jeść.

reklama
Witaj[emoji3] ja też 40+
Cześć dziewczynki :)czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało :)i prawdopodobnie będzie czwarta córka :Dtermin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy :)kolejna mama 40+ :D

Do góry