U mnie nie ma szans jak już się rusza to.ja ledwo wyczuwam. Najczęściej jak jestem zgieta w brzuchu np.siedząc po tureckuHej) ja dzisiaj mam odpuszczony ból głowy, aż nie do wiary! Z tym, że po śniadaniu przed 8.00 zrobiło mi się niedobrze, pospałam więc jeszcze do 10... co za czasu, nie pamiętam kiedy tak późno wstawałam [emoji2960]
Ja liczę na to, że dzisiaj moja Pchełka poszaleje żeby tatuś mógł też ją wyczuć [emoji3]
reklama
Przykre.....Moja siostra ma 5 dzieci, szósty Aniołek niestety z trisomią 13, serduszko przestało bić niedługo przed porodem...
I niestety komemtarze ludzi sa okropne, m.in. ze liczyli na kolejne 5 stów i sie przeliczyli... brak slow serio
ulau
Fanka BB :)
Mój telefon płata mi figle. Jak cytuje większą ilość osób do się zacina i nic mi nic chce dodać.
Tak naprodukowalyscie, że chyba z pół godz siedziałam i czytałam.
Ja w 15 tyg zaczęłam czuć smyranie. Chłop mi nie wierzy, ale upewnialam się u siostry czy ina te 2 miesiące temu też w podobny sposób czuła i mi potwierdziła. Teraz już czekam kiedy zacznie kopać tak mocniej odczuwalnie. Żeby mogła temu niedowiarkowi pokazać.
Ja w 15 tyg zaczęłam czuć smyranie. Chłop mi nie wierzy, ale upewnialam się u siostry czy ina te 2 miesiące temu też w podobny sposób czuła i mi potwierdziła. Teraz już czekam kiedy zacznie kopać tak mocniej odczuwalnie. Żeby mogła temu niedowiarkowi pokazać.
Ja też żeby się upewnić to siostry się pytam [emoji23] ona pewnie już mnie ma dość [emoji85]Mój telefon płata mi figle. Jak cytuje większą ilość osób do się zacina i nic mi nic chce dodać.
Kaamilaaa
To chyba ta apka tak dziala bo mi tez czesto przy cytowaniu wielu postow wszystko sie zacina apka sie wyłącza a tel nie reaguje [emoji849]Mój telefon płata mi figle. Jak cytuje większą ilość osób do się zacina i nic mi nic chce dodać.
AasiaI
Mam nadzieję bo zaczynam się denerwować. Jeszcze jak czytam że wszystkie czujecie już. Też sobie myślę że może przez moje ciągle jedzenie i tycie przestałam czuć. A może wcześniej mi się wydawało. Nie wiem już sama głupieje czy jak.
17t+5d nic nie czuję. ...czekam
Ilma
To super, że głowa Ci odpuściła, ja wypróbuje metodę z espresso z cytryną zobaczymy czy pomoże. Też spałam do 10, oczywiście z pobutka o 7 rano [emoji85]Hej) ja dzisiaj mam odpuszczony ból głowy, aż nie do wiary! Z tym, że po śniadaniu przed 8.00 zrobiło mi się niedobrze, pospałam więc jeszcze do 10... co za czasu, nie pamiętam kiedy tak późno wstawałam [emoji2960]
Ja liczę na to, że dzisiaj moja Pchełka poszaleje żeby tatuś mógł też ją wyczuć [emoji3]
Możesz spróbować otworzyć forum w przeglądarce, tylko musisz wymusić żeby nie otworzyło Ci przez aplikację. Następnie kliknąć przy wątku Czerwcówek rzestań obserwować forum. Działa sama sprawdziłam, ja mam też ustawione brak powiadomień dźwiękowych, ale to już w aplikacji.Dziękuję za zrozumienie i sorry za wyolbrzymianie problemu. Chyba udało się zmienić ustawienia. Zobaczę za chwilę.
Dziękuję kochana
pantera987
Ja mam 27.06 [emoji39]26.06 wiec pewnie bede jedna z ostatnich
0202oliwcia
Ale mnie takie osoby wkur... [emoji36][emoji36] u nas tez juz gadaja ze na 500+ polecieliśmy a to że na pierwsza córe nie mamy nawet złotówki i nic nigdy nam sie nie nalezało ze ciagle po lekarzach z mlodsza a ze starsza na rehabilitacje chodzimy co tydzien oczywiscie Prywatnie to wszyscy maja w nosie no bo po co [emoji36]Moja siostra ma 5 dzieci, szósty Aniołek niestety z trisomią 13, serduszko przestało bić niedługo przed porodem...
I niestety komemtarze ludzi sa okropne, m.in. ze liczyli na kolejne 5 stów i sie przeliczyli... brak slow serio
Co do trisomi 13 [emoji24][emoji24] nasza Małgosia miala badania genetyczne robione pod kontem wlasnie uszkodzenia chromosomu 13 [emoji17][emoji18][emoji27]
reklama
Silje1008
I bądź tu mądra teraz. Ci lekarz to inne wytyczne.
Odechciewa mi się udzielać na forum przez te maile.
A może spróbować przekierować ta maile do jakiegoś spamu? Da się tak na skrzynce ustawić?